FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, AZI, 20:00, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Gigi Becali are o rugăminte către Crăciunescu: "Te rog din suflet, nu-mi da arbitru maghiar" :)

Gigi Becali are o singură rugăminte pentru Crăciunescu: fără arbitri maghiari la meciurile Stelei
Gigi Becali are o singură rugăminte pentru Crăciunescu: fără arbitri maghiari la meciurile Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 17:02

Gigi Becali e de acord cu formula de echipă aleasă de Ilie Stab pentru derby-ul cu Rapid, anunţată de gsp.ro în exclusivitate. Patronul Stelei are şi un mesaj public către preşedintele CCA, Ion Crăciunescu

"Crăciunescu a spus că doar public vorbeşte despre arbitraj. Aşa spun şi eu către el: îl rog din inimă să nu mă arbitreze niciodată un maghiar, fie şi asistent. Voi nici nu ştiţi cît de patrioţi sînt ei, ţin parte CFR-ului.

Pot să primească ordine şi pe linie de sevicii secrete. Să nu credeţi că oamenii de anumite etnii din ţara asta sînt de capul lor. Paszkany este şef la tot UDMR-ul. El îi cheamă la ordine pe toţi, e o laudă asta, că e puternic. Ceea ce ştiu eu din anumite informaţii că Paszkany îi cheamă la ordine şi pe Marko Bela, şi pe Asztalos, şi pe "Mastaloş". :D

E adevărat că CFR Cluj a avut şi echipă bună cînd a a luat eventul. Părerea mea e că această formulă e una ideală la momentul ăsta. Cu Tibi Bălan poţi să joci pe dreapta, sau în centru, dar dacă el nu poate juca, asta e formula ideală", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Patronul Stelei spune că faptul că s-a mai îndepărtat de jucători începe să se cunoască şi că îl va pune la punct chiar şi pe căpitanul Tătăruşanu:

"Aveam informaţii că Tătăruşanu tot întreba cînd ne întoarcem în Ghencea. Dar o să-l sun să-i zic că ne vom întoarce în Ghencea cînd vreau eu. Vom juca pe National Arena, cu bilete ieftine şi cu stadionul mereu aproape plin.

Jucătorii vorbesc prea mult. Trebuie să mă duc eu să-i spun lui Tătăruşanu: "Băi Tătăruşanule, ce ai, ţi s-a urît cu binele? Imediat rămîi pe bancă de nu mai prinzi echipa naţională. Pe Maccabi o să-i batem cu 17-0 la Bucureşti". :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
vladyb19
vladyb19  •  24 Octombrie 2011, 22:02

Nici noi , ardelenii , nu vrem arbitri din bucuresti .

ardeardealul
ardeardealul  •  24 Octombrie 2011, 22:00

saracu, ii p opt dati pace! derileaza :))))))) la puscarie ticalosule!! tu si toata familia ta in frunte cu sandu si dragomir!!

bebelina_stelista05
bebelina_stelista05  •  24 Octombrie 2011, 21:58

ba ce terminat esti!DISPARI

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close