FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul fotbalist din Liga 1 care i-a provocat lui Becali alte comparații SF: „E fenomen! Ronaldo, Messi! De la noi, doar Hagi a mai fost așa”

Octavian Popescu (17 ani) este noul favorit al lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB îl compară cu Gică Hagi.
Octavian Popescu (17 ani) este noul favorit al lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB îl compară cu Gică Hagi.

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 19:51 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 20:16

Octavian Popescu (17 ani) este noul favorit al lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB îl compară cu Gică Hagi. 

Preferințele lui Gigi Becali s-au schimbat de la ultima apariție publică. Dennis Man și Florinel Coman au fost eclipsați între timp de Octavian Popescu, mijlocaș de 17 ani cu un debut impresionant, care a obținut două lovituri de pedeapsă în momente cheie pentru FCSB. Becali i-a setat deja o clauză de 100 de milioane de euro și îl compară cu marii fotbaliști ai planetei, Messi sau Ronaldo. 

Octavian Popescu, noul pariu al lui Gigi Becali

„Sunt unii jucători buni, foarte buni, și sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi! Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o parere, nu? 

Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepție, de geniu. Numai Hagi a fost așa! Asta zic eu. Și Popescu e al doilea de geniu, fenomen! O sa vedem dacă este așa!”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro.

FCSB, afacere excelentă cu Octavian Popescu

Noul fotbalist din Liga 1 care i-a provocat lui Becali alte comparații SF: „E fenomen! Ronaldo, Messi! De la noi, doar Hagi a mai fost așa”

FCSB l-a adus pe Popescu de la Metropolitan, fostul Regal Sport, un club de juniori din București, și a plătit 100.000 de euro. Cu suma aceasta, roș-albaștrii au achiziționat 90 la sută din drepturile asupra mijlocașului ofensiv. Apoi l-au luat definitiv, au mai plătit încă 100.000 de euro în schimbul a 10 la sută din drepturile asupra lui. 

Ei l-au evaluat, așadar, la un milion de euro acum, când au plătit 100.000 doar pentru zece la sută! Lui Becali i s-a părut că fotbalistul era promițător abia după ce-l împrumutase la Turris Turnu Măgurele, iar Mihai Stoica intervenise ca să-l aducă înapoi. 

10 aparițiiare Octavian Popescu în acest sezon de Liga 1

VIDEO. Dumitru Dragomir îl laudă pe Octavian Popescu: „O să ajungă mare, este foarte talentat”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Prima plecare a iernii de la FCSB! Va juca la o adversară din Liga 1

Ei sunt cei mai buni din Liga 1! Cum arată echipa turului, potrivit InStat: FCSB și CS U Craiova domină primul „11”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
115486966066476
Edi Girnita  •  01 Ianuarie 2021, 13:10

Sunt zeci de fotbaliști care la 17 ani joaca la cluburi mari din Europa.Parca văd că și Popescu ăsta o să îmbătrâneasca la FCSB și pe la 25 de ani nu îl mai cumpără nimeni, așa cum s-a întâmplat cu alte petarde fcsb-iste.

1059755714065132
Emil Sandor  •  01 Ianuarie 2021, 12:37

Pt autorul articolului 100.000 + 100.000 = 200.000 euro adica 20% ;)

zagna
zagna  •  01 Ianuarie 2021, 12:12
Postat de Madalin Gelu pe 01 Ianuarie 2021, 09:56

După ce a facut la meciul cu Gaz Metan,fotbalistului asta ar trebui sa i se dea o lecție dură daca la vârsta lui a învățat să înșele e păcat si arata ca nu mai avem viitor in fotbal daca avea caracter bun putea singur recunoaște că nu a fost penalty dar a preferat să mintă ăștia sunt fotbaliștii viitorului din tara tricouri si rareori la 17 ani păcat iar ziaristii au scris câteva zile despre el ce a facut el? doar a trisat la 17 ani nimic mai mult ar trebui ca ziaristi sa blamați asemenea oameni mai ales ls varsta pe care o are dar voi ii faceti statuie halal ziaristi păcat

Cat venin ai in tine daca si in ziua de An Nou versi atata asupra unui copil ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează