FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea să închidă porțile Arenei Naționale pentru Rapid: „Nu ne convine! Nu vor putea juca acolo”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 16:24 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 16:42

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul FCSB, îl contrazice pe Daniel Niculae (38), președintele Rapidului, care a afirmat că Rapid va juca pe Arena Națională în prima parte a sezonului 2021/2022.

După ce oficialul alb-vișiniilor a declarat că Rapid va evolua pe Arena Națională până ce stadionul din Giulești va fi gata, finanțatorul de la FCSB a intervenit în forță.

Gigi Becali susține că la tragerea la sorți pentru țintarul sezonului regulat din Liga 1, care a avut loc marți, urna în care Rapid s-a aflat a fost selectată în ideea în care giuleștenii aveau să joace meciurile de pe teren propriu la Mioveni.

Înainte ca varianta Arena Națională să apară, arena din Mioveni părea una dintre variantele la care Rapid avea să apeleze în timpul în care stadionul din Giulești este finalizat.

Gigi Becali „închide” porțile Arenei Naționale pentru Rapid: „Nu pot juca acolo!”

„Am văzut că a zis Daniel Niculae că Rapid va juca pe Arena Națională. Ei nu pot! Au depus cerere să joace la Mioveni. În urne (n.r. - la tragerea la sorți a țintarului) se băgau separat echipele care vor să joace pe același stadion, ca să nu joace în aceeași zi. 

Dar s-a băgat în urne ca și cum ei ar fi la Mioveni, că așa au cerut. Dacă ei cereau Arena Națională, se trăgea altfel la sorți

Nu pot schimba televiziunile programul, nu îi lasă Liga. Trebuie să joace pe stadionul pe care l-au propus! Cum să se joace și sâmbătă și luni? Să jucăm noi luni, după ei? Nu ne convine! E regulament, trebuie să joace pe terenul pe care l-au propus! Nu au cum să schimbe terenul, că jucăm noi acolo. Nu pot juca pe Arena Națională, o să vedeți!”, a declarat Becali la emisiunea „Liga DigiSport”.

Rapid vrea să joace pe Arena Națională

În play-off-ul sezonului trecut de Liga 2, Rapid a evoluat la Buftea.

Rapid a jucat pe Arena Națională ultima data pe 14 aprilie 2018, în Liga 3-a. Pe stadion au fost 36.277 de oameni, iar giuleștenii s-au impus cu scorul de 3-1.

În noul sezon de Liga 1, doar FCSB își va mai disputa meciurile considerate acasă pe cel mai mare stadion al țării.

Rapidul va juca pe Arena Naţională. Am făcut toate demersurile pentru a juca pe Arena Naţională, mai ales că am văzut toţi ce atmosferă a fost aseară acolo, la meciul dintre Franţa şi Elveţia de la Euro 2020. Cel mai probabil, vom putea folosi noul stadion din Giulești la începutul anului 2022.
- Daniel Niculae, președinte Rapid

55.634 de locurieste capacitatea Arenei Naționale. Va putea fi populată până la 50% în noul sezon, din cauza măsurilor impuse de pandemie

VIDEO. Moment emoționant pe Arena Națională în minutul 100 al meciului Franța - Elveția

Citește mai multe știri din Liga 1:

Tratament VIP la Innsbruck » Ce fac austriecii pentru Universitatea Craiova

Programul etapei inaugurale din Liga 1 a fost anunțat » FCSB deschide sezonul, Dinamo închide runda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
parang
parang  •  01 Iulie 2021, 09:38
Postat de catalynn pe 30 Iunie 2021, 18:40

DACĂ plătește chirie! Deocamdată, PMB l-a dat in judecată pt neplata și Curtea a stabilit ca FC fcsb este datoare bucureștenilor 1 milion de lei. Decizia poate fi apelată. Însă Nicușor Dan, in caz de neplata promptă, poate suspenda contractul cu FC fcsb pana la rezolvarea apelului sau eventual a recursului. Sa nu uitam ca CSA au dat și ei in judecată FC fcsb acum 10 ani pt același lucru, și au trebuit executați silit. Pt ce sa te complici cu astfel de oameni, dovediți deja ca rău platnici!?

Și tu ești dovedit prost cu clopote!!!!!Și nu te eject-eaza nimeni de pe aici,deși ar fi cazul!!!

parang
parang  •  01 Iulie 2021, 09:34

Titlul e complet în afara suniectului! Nu Becali "inchide",face-desface ci....REGULAMENTELE.Dar dă mai bine așa la fraieri!!! Pe de altă parte e absolut normal să nu dorești să împarți teren,vestisre,dușuri și ce-o mai fi pe acolo cu niște unii de care habar n-aveai!!! Că, dacă se știa ÎNAINTE de tragerea la sorți se puteau lua altfel de măsuri...

tinn
tinn  •  30 Iunie 2021, 23:57

ca aroganță, o să juace tălpănelu cu clona, plătește el după ce-i dă mapn banii tăiați din salariu înapoi. ahaaaahahaaaahahaaahahaaa

Vezi toate comentariile (67)
Comentează