FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac fără menajamente după 4 ani fără titlu la FCSB: „Până acum nu am avut antrenori!” + Cum trebuie să fie viitorul tehnician

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 15:03

Gigi Becali a vorbit despre postul de antrenor la FCSB și despre lupta din sezon viitor cu CFR Cluj și i-a criticat dur, fără să le dea numele, pe ultimii antrenori ai echipei, Nicolae Dică și Mihai Teja.

„CFR Cluj are o echipă puternică. Și mai aduce 4-5 jucători, așa cum a zis Dan Petrescu. O să fie și mai puternică. Noi avem o valoare mai mare, dar nu am fost o echipă. Poate noul antrenor va face o echipă puternică. Până acum nu am avut antrenori. Cum să ai asemenea jucători și să nu ai posesie? Construcția trebuie să înceapă de la fundașii centrali”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „Vreau un antrenor la care să nu mă bag”

Gigi Becali a vorbit și despre viitorul antrenor al echipei, spunând că nu vrea să se mai bage peste el, dar că îi va cere să bage jucătorii tineri.

„Vreau un antrenor la care să nu mă bag. Până acum nu am avut cum, că antrenorii nu faceau ce trebuie! Vreau să spun doar «Vlad, Moruțan, Man Coman și Nedelcu sunt tineri! Ei o să joace». Doar în sezonul regulat facem asta. În play-off, nu mai facem asta. Nu mai ținem cont de vârstă. Cine n-a jucat, nici nu va juca”, a adăugat patronul FCSB.

„Din ce discuții și tatonări am, cred că cineva va pleca în vara asta pe bani mulți. Poate va fi Nedelcu și va pleca pe 5 milioane” Gigi Becali

Citește și: 

Ionuț Chirilă la FCSB? Răspunsul lui Gigi Becali, după ce tehnicianul s-a propus în locul lui Teja

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
alan24
alan24  •  20 Mai 2019, 17:42

Uite si de asta nu joaca mare tinerii de la fcsb..pai stiti ce zic man, coman, morutan, nedelcu, etc ... "ma doare in ...daca joc prost,oricum ma baga in teren, ptr ca vor sa ma vanda pe bani "

433366400808613
Bodoni Andrei  •  20 Mai 2019, 17:22

Barcelona are un staff de minim 10 14 oameni,cu responsabilități specifice, un antrenor complet gen Lucescu senior nu lucrează singur...selectia are loc continu, Noi ca nație nu stim să ne organizăm...Aici e marea dificultate pentru un grup...Tiki tăia e opera lui Cruif,,,Acolo era un Insista sau xavi si Messi...Noi avem Temporizare, ca stil propriu de joc cu plecările pe contra atac de pe vremea lui Dumitrescu si Petrescu...azi nu avem Stil propriu...

mdf.
mdf.  •  20 Mai 2019, 17:05

alta stire despre ne-a gigi si alta ocazie sa le reamintim gigistilor ca fc fcsb sa nu este Steaua. fcsb=gigi=meme=puscarie=psd=***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close