FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac frontal la Dan Petrescu: „Ai venit la echipa asta la care au muncit alții! O să se arate «baba pricina» ”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 12:47

CFR Cluj, locul 1, și FCSB, locul 2, se luptă pentru câștigarea campionatului, iar Gigi Becali și Dan Petrescu se află într-un război al declarațiilor.

Înainte de meciul dintre Astra și CFR Cluj, care se joacă azi, la ora 21:00, Gigi Becali l-a atacat pe Dan Petrescu, după afirmațiile antrenorului clujean.

„Aștept să se arate «baba pricina». Trebuie să i se arate «baba pricina» lui Dan. Nu poate să nu i se arate așa la infinit! În loc să-ți vezi de treaba ta, ca ești pe primul loc și ai 5 puncte, tu ai ce ai cu FCSB.

Ai venit la echipa asta, la care au muncit alții. De asta a și luat-o, ca să fie campion! Și atunci, «baba pricina» se arată! Ca nu e chiar așa, să vii să iei tu titlul. Nu cred că CRF Cluj o bate pe Craiova, iar apoi îi spulberăm noi în ultima etapă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Astra va fi în vacanță la meciul cu FCSB, așa cum a mai fost, iar când va juca împoriva noastră va fi la capacitate maximă. Astra va juca doar cu CFR Cluj” Dan Petrescu, 26 aprilie

Citește și:

Dan Petrescu acuză Astra de non-combat cu FCSB, dar giurgiuvenii „s-au înfrățit”, de fapt, cu echipa din Gruia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
daniaania
daniaania  •  07 Mai 2019, 11:05

Nu mai conteaza ce vorbeste personajul asta...vorbeste de ciuda si oftica !!!! DP a facut de 1 an echipa si ii stie f f bine pe jucatori, ce tot vorbeste ???? CFR CAMPIOANA !!!!

caoradea
caoradea  •  06 Mai 2019, 20:59

Iar el a preluat o echipa si a reusit sa-l distruga definitiv.... Dar de ce trebuie scris ce a spus un puscarias ? Asta e nivelul (daca exista asa ceva) in media din Roamania.

100002473541087
Danut Ognean  •  06 Mai 2019, 18:08

baba pricina pentru jiji meme teja si fcsb!fortza cfr noua campioana a romaniei

Vezi toate comentariile (28)
Comentează