FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ioan Mărginean s-a săturat! L-a ironizat pe Gigi Becali și iese la atac: „Poftește la cuibul și ouăle mele! Fură antrenorii, voi vă dați seama?”

Ioan Mărginean
Ioan Mărginean

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 11:08

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, a avut o intervenție dură la TV în această dimineață, deranjat că Gigi Becali, patronul FCSB, negociază cu Edward Iordănescu, actualul antrenor al ardelenilor. 

Gigi Becali poftește la cuibul și la ouăle mele. Becali fură antrenorii! Regulamentele FIFA și UEFA spun că nu poți contacta un jucător sau un antrenor aflat sub contract. La noi se negociază public. Vă dați seama? Și mai vrem să ne comparăm cu marile cluburi din Europa...

Se discută de două săptămâni de plecarea lui Edward Iordănescu, inclusiv  el a fost evaziv. Vă dați seama în ce situație sunt eu? Eu sunt prieten cu Edi, vara trecută am fost aproape să-l aduc la Gaz Metan, dar a semnat cu CFR Cluj”, a spus Mărginean, la Pro X. 

„Cu Edi, treaba e rezolvată 95%, din punctul meu de vedere. Că-l vreau. Dar, la cum îl văd pe el, nu mai e 95%. Îmi place de el că se împărtășește. Și el, și familia lui se împărtășesc. Eu vreau un antrenor creștin” Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și: Edi Iordănescu a dezvăluit în ce condiții vine la FCSB și surprinde: „Am vorbit cu Gigi Becali despre jucătorii pe care să-i ia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
minell73
minell73  •  20 Mai 2019, 22:54

***, ***, s-au gasit sa-l invinovateasca pe Marginean. Din punctul lor de vedere, daca un club sta rau cu banii, infractorul are dreptul divin de a face ce vrea muschii lui in liga 1. Ma cat de prosti si incuiati sunteti sa luati apararea unui puscarias care a distrus tot fair-play-ul si spectacolul din liga 1?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fc_dudelange
fc_dudelange  •  20 Mai 2019, 21:00

Stai linistit bai marginene, nu pofteste nimeni la ouale tale, ca tu nu ai oua, mai ales dupa cum a jucat echipa ta in blatul cu minamo. ***. Mimaovistule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  20 Mai 2019, 15:41

Ciobanu-i tot cioban. Ce poti sa-i ceri!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează