FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, avertizat de jucătorul pe care l-a dat afară de la FCSB: „Tinerii suferă foarte mult”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 08:21 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 09:35

Fundașul central Andrei Miron (28 de ani) a vorbit la plecarea de la FCSB despre implicarea lui Gigi Becali la echipă.

Jucătorul care a semnat cu Hapoel Haifa (Israel) spune că tinerii care vin la formația roș-albastră suferă din cauza criticilor pe care Gigi Becali le face în spațiul public. 

În plus, Miron declară că patronul FCSB se implică în alcătuirea formației de start și la schimbări. 

Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc
branduri
Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc

Andrei Miron: „Când vii la Steaua trebuie să-ți asumi criticile”

„Depinde de fiecare jucător în parte. Eu nu am avut niciodată probleme cu declarațiile patronului. Și după primul meci am avut foarte mari probleme, dar mă gândeam doar la familie. Părinții mei citesc presa și se simțeau lezați.

Jucătorii tineri sunt afectați foarte mult. Dar când vii la Steaua trebuie să-ți asumi asta. Dacă faci 10 meciuri bune și unul greșit, trebuie te așteptați la astfel de critici. Trebuie să te ridici și la următorul meci să demonstrezi că meriți să îmbraci tricoul Stelei.

Dacă au încredere în ei și vor să facă mare performanță, să vină la Steaua, mai ales că au și alte perspective. Patronul stă mereu cu gura pe ei, astfel că cei care vin trebuie să se gândească înainte la asta. 

Patronul clar se implică și la schimbări, și la jucători, dar când vii trebuie să-ți asumi”, a spus Miron, potrivit digisport.ro

21 de meciuri a bifat Miron în sezonul trecut din Liga 1, în care el a mai absentat și din cauza unor probleme medicale. În stagiunea precedentă bifase 32 de partide.

Golul care i-a fost fatal lui Andrei Miron la FCSB

Contractul lui Miron cu FCSB mai era valabil până la sfârșitul acestui an, deci Petrea l-ar fi putut folosi măcar în următoarele luni. Gigi a fost convins însă că e mai bine să renunțe încă de acum la Andrei, pe care l-a acuzat din cauza golului de 2-2 primit de la FC Voluntari. 

Din cauza acelei remize, FCSB nu a mai apucat să dispute finala campionatului cu CFR, meciul direct de la Buzău. Marcatorul de la Voluntari, Cristian Costin, se afla în ofsaid în momentul în care coechipierul i-a transmis mingea. Gigi s-a plâns de eroarea arbitrilor, una pe care a considerat-o executarea unei comenzi pro-CFR, rivala lui din concurența pentru titlu. 

Greșeala arbitrului asistent nu a funcționat totuși ca o scuză pentru Miron, care a ajuns pe lista neagră în urma acelui meci. 

VIDEO Adrian Neaga: „Dawa nu este de FCSB! Sunt mulți jucători din provincie care n-au ce căuta la echipe mari”

Citește și:

L-au convins pe Becali! » FCSB a adus 4 „tricolori” de la România U19

Cum a ajuns să semneze cu FCSB noua „perlă” a lui Becali: „Am fost surprins când mi-a arătat contractul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează