FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - RAPID, AZI, 22:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Gigi Becali bagă Unirea Urziceni în faliment!

Articol de - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Criza financiară de la Urziceni a fost cauzată de finanţatorul stelist, care l-a forţat pe Bucşaru să-i achite datoria.

"Avem probleme delicate cu banii la Urziceni, dar sper să se rezolve această situaţie cît mai repede posibil", a spus Mihai Stoica, managerul general al ialomiţenilor. Deşi au adunat anul trecut din Europa aproape 20 de milioane de euro, vicecampioana se confruntă cu o mare criză financiară, jucătorii fiind în urmă cu salariile. În plus, prima pentru locul 2, obţinut sezonul trecut, nu a venit nici acum!

Cum s-a ajuns aici? Patronul Dumitru Bucşaru a tăiat robinetul către echipă pentru a-şi plăti datoriile. Chiar şi aşa, venitul din Champions League nu a fost suficient. În urmă cu două săptămîni, Bucşaru i-a înapoiat lui Gigi Becali un milion de euro din datoria de patru milioane pe care o avea. Patronul Stelei l-a rugat atunci să facă un act la notariat, conform căruia dacă nu achită restul de 3 milioane de euro pînă pe 15 august, atunci îi va ceda 40 la sută din acţiunile de la societatea Comaico.

Acum, Bucşaru face eforturi ca să strîngă suma de bani necesară pentru a scăpa de datorie. Banii sînt aşteptaţi cu nerăbdare în Ghencea deoarece vor merge la bugetul echipei pentru acest sezon.

Adio charter
Dacă sezonul trecut Unirea a închiriat de fiecare dată avion pentru a face deplasările în străinătate, la Sankt Petersburg ialomiţenii se vor deplasa luni cu o cursă de linie, cu escală la Praga. Întoarcerea se va realiza joia viitoare, prin Budapesta, de unde Unirea va zbura direct la Tîrgu Mureş, unde va evolua în etapa a treia.

MM: "Nu plec. Deocamdată"
Deşi s-a zvonit că se gîndeşte să demisioneze de la Urziceni, Mihai Stoica a anunţat ieri că va continua la Unirea, însă e posibil să plece după partida din etapa viitoare, de la Tîrgu Mureş: "Nu mă gîndesc să renunţ acum. Miercuri voi fi la Sankt Petersburg, iar în weekend în Ardeal. Totuşi, la fotbal nu aduce anul ce aduce ceasul. Dimineaţa te trezeşti la un club, iar seara nu-l mai conduci. Orice e posibil!".

Ricardo vrea înapoi
După ce o lună de zile n-au reuşit să dea de Ricardo Gomes, ialomiţenii sînt acum asaltaţi cu sms-uri de la acesta, care îi roagă să-l reprimească. Mijlocaşul brazilian nu a revenit din vacanţă la reunirea lotului, aşa cum procedează la fiecare pauză competiţională. Speriat de declaraţia lui Mihai Stoica: "Îl vom suspenda doi ani, pînă la finalul contractului", Ricardo vrea acum să revină. Colegii săi bănuiau că va întîrzia şi au făcut pariuri între ei privind data reîntoarcerii, însă nici unul nu a crezut că va întîrzia atît.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
svenson
svenson  •  31 Iulie 2010, 16:01

Nu Gigi baga Unirea in faliment .....Bucsaru o baga ....tipic Gsp.....nu-i tin parte lui Gigi , dar ,te imprumuti esti bun de plata , ce atata tevatura , iar Gigi merge pe un drum bun , o sa fie bine pt atmosfera din interiorul clubului

lucell
lucell  •  31 Iulie 2010, 15:38

pai bucsaru si0a platit datoriile personale si echipa a lasat`o pe 0.hmmm si normal sa dispara , oricum nu e nicio pierdere au maxim 3000 de fani

vasilescugeo
vasilescugeo  •  31 Iulie 2010, 14:10

sunt curios ce calcule au facut asti de au ajuns la 20 milioane de euro din cl. pe semne au calculat incasarile la bilete de pe bernabeu sau san siro :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează