FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Gigi Becali: "Bineînţeles, greşelile sînt în favoarea echipelor mari. Oricum, a fost ofsaid clar la Costea"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, rămîne de părere că Mihai Costea era în ofsaid la faza golului anulat de Ioan Onicaş în minutul 57 al jocului cu Universitatea Craiova şi spune că nu arbitrajele vor decide soarta campionatului.

"Nu că e fază grea, e ofsaid jumătate de metru! Dacă te uiţi fără încetinitor, în viteză, se vede clar, jumătate de metru. Rămîn la opinia că e jumătate de metru ofsaid! Şi la golul Craiovei mi s-a părut fault în atac, Iliev l-a luat în braţe pe Geraldo. Oricum, totul e istorie!
Campionatul nu ţi-l dă arbitrul, dacă nu ai echipă, nu cîştigi.

Dacă nu ai forţă, nu poţi să iei titlul. Bineînţeles că greşelile sînt de regulă în favoarea echipelor mari, aşa e de cînd e lumea, e o realitate care se întîmplă peste tot. Nu vor fi avantajaţi numai unii sau alţii, se va întîmpla şi la Dinamo, şi la CFR", a spus Gigi Becali la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
varain2
varain2  •  03 August 2010, 18:34

,,,iar incepe becali cu datul aiurea din gura!!!!!CE TE COSTA ,MA ,SA RECUNOSTI CA A FOST OFFSIDE????Nu pierzi nimic!Ai dovedi ca esti fair-play dar aceea e o calitate a oamenilor adevarati,ceea ce nu e cazul tau!

lallypui
lallypui  •  03 August 2010, 16:20

A fost ofsaid, doar daca aveti liniile de la careu trase stramb.., panaramelor

soringealu
soringealu  •  03 August 2010, 15:39

AUOLEOOO CE NAIVI SUNTEM NOI ROMANI SI CAND AL VEZI PE LA BISERICI BLA BLA ,ZICI CA ESTE CEL MAI MARE CRESTIN DAR CAND INCOLO .....ESTE UN FIU DE CATEA UN PAGIN SINCER VA SPUN STIU O POVESTE CU JIJI CU O FETITA DE 21 DE ANII..... IN FINE NU ESTE PROB MEA....

Vezi toate comentariile (64)
Comentează