FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - HAJDUK, AZI, 20:30, NETELEVIZAT, LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali: "Bucşaru nu mai vrea să cheltuie toţi banii cu fotbalul"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Gigi Becali a spus că l-a sfătuit pe patronul grupării Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru, să-şi limiteze cheltuielile în fotbal şi a precizat că este de acord cu decizia acestuia de a nu mai investi toţi banii în echipă.

"Unirea n-a ajuns rău. E business-ul lui. Omul nu mai vrea să cheltuie toţi banii cu fotbalul. Eu dacă nu mai aveam bani, ce făceam? Vindeam palatul, jumătate din bani îi dădeam la Steaua şi jumătate îi păstram pentru familia mea. Nu trebuie să ai grijă de familie? Mai ţinea încă cinci ani Unirea şi fetele lui ce făceau? Bravo lui, a luat o hotărâre! Eu i-am spus de mult să facă pasul ăsta. Fotbalul te nenoroceşte, te distruge. Bagi toţi banii acolo", a spus Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
lucell
lucell  •  26 August 2010, 18:11

pai a luat 17 mil din champions league...vi se pare ca a cheltuit bani din buzunarul propriu pt fotbal? eu ma insel....acest hibrid trebuie sa revina unde ii e loc, adica in esaloanele inferioare

infos
infos  •  26 August 2010, 17:18

Cluburile de fotbal sunt perdele si publicitate ptr. multi fosti si actuali interlopi ai tarii! In vest stateau de multi ani la racoare acesti nimeni deveniti "mari personalitati" peste noapte cu ajutoru ziaristilor si televiziunilor pe care i-au cumparat pe bani grei. Ce-mi vine sa rad ca numai in Romania se plange lumea ca baga bani din simpatie si nu din interes si numai la noi scheauna ca nu castiga nimic, mor de ras ca sunt unii ce cred aceste tanpenii si abureli golanesti si de a

manuz09
manuz09  •  26 August 2010, 17:07

dc s-a mai apucat de fotbal???asta-i unu vai de mama lui!!!sper sa dispara echipa asta!!!!ca si branestiu!!!sa revina Iasi,Baia Mare,Uta Arad!!astea-s echipele adevarate ale Romaniei!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează