FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

CLINCENI - FCSB 0-2. Gigi Becali, categoric în privința întoarcerii lui Reghecampf! Mesajul transmis de patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 23:58 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 00:09

FCSB a câștigat pe final meciul cu Academica Clinceni, 2-0, iar Mihai Stoica, managerul general de la echipa roș-albastră, a spus că nu se pune problema ca Laurențiu Reghecampf să revină în club, după demisia de la Al Wasl.

„Eu cred că cel mai bine ar fi să-l sunați pe Reghe. El este un tip care nu ascunde nimic și vă va spune că nu a existat nicio discuție cu noi. Avem antrenor și nu se pune problema să-l schimbăm

Ce le putem reproșa celor de-acum? Că a fost COVID, că am trecut prin cea mai neagră perioadă și că am ieșit din Europa? Într-un singur meci ne-am prezentat dezastruos. Și acela a fost meciul de la Voluntari, unde am pierdut. Am bătut Dinamo când eram la 30% din capacitate. 

Și acum a fost greu, dar am câștigat.

Vorbiți cu Reghe și vă va spune că nu există nicio discuție! Despre viitor cine poate vorbi? Patronul nu mai vorbește în public, dar mesajul lui e: «Nu se pune problema să schimbăm antrenorul!»”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Clinceni - FCSB

Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
+25 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Anamaria Prodan, anunț clar despre viitorului lui Reghecampf: „Este în discuții!”

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Mihai Stoica: „E un fel de behăit de oaie. E normal să vorbești cu ciobanul-șef”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ciprianh
ciprianh  •  20 Octombrie 2020, 13:14

Aloooo băieții din media cu fake news, care demisie??? Reghe a fost dat afara, a pierdut primul meci. (cred ca era Isaila antrenor advers). Va plătit Prodanca?

1763887750508605
Calin Francu  •  20 Octombrie 2020, 09:20

Cum acum cînd mm -ul are toata puterea să vină Rege sa-l retrogradare. E clar cine baga strîmbe la Becali cum sa vrea mm un antrenor cu personalitate el ce face după. Păcat pentru că Reghe este un antrenor bun și serios. Dar ce sa faci ca nu-i place ma *** că pierde puterea . Asta e problema la fcsb nu vor profesioniști care să se ocupe de scauting și tactica echipei. Ei vor servitori si papagali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520143398153430
Pavel Radu  •  20 Octombrie 2020, 08:36

S-au uitat cumva declarațiile lui Jiji referitoare la antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, când Il Ciobandante spunea ca respectivul este antrenor pe viață la FCSB ? Este limpede chiar si pentru MM că Laurențiu Prodan va antrena aici de săptămâna viitoare ? Si apropo , parca si Iașul v-a batut !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează