FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, atac jignitor la adresa lui Vassaras: „Doar așa poți schimba lucrurile. Altfel, se infiltrează ca viermișorii”

Articol de , , - Publicat marti, 03 octombrie 2023 12:02 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 12:48

După FCSB - U Cluj 2-2, Gigi Becali a făcut o nouă serie de declarații dure la adresa lui Kyros Vassaras, considerând că echipa lui a fost dezavantajată.

În meciul de luni seară, Gigi Becali consideră că echipa lui ar fi trebuit să primească un penalty și acuză jocuri de culise la nivel înalt.

Faza incriminată de Gigi Becali s-a petrecut în minutul 44, iar arbitrul Ionuț Coza, nota 7 în Gazetă pentru prestația lui, a considerat că Băluță a simulat. 

Gigi Becali, atac jignitor la adresa lui Vassaras: „Doar așa poți schimba lucrurile. Altfel, se infiltrează ca viermișorii”
Faza incriminată de Gigi Becali. S-a produs în minutul 44, iar arbitrul a considerat că Băluță a simulat

VIDEO. Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Kyros Vassaras

„Bucuria e că joacă echipa. Trebuie să luăm măsuri ca să jucăm împotriva norocului sau ghinionului. Și a arbitrilor. Că am avut penalty aseară, la Băluță, dar am luat galben. 

Asta e, nu avem ce să face. El e grec și e stăpân, noi suntem sclavi și el ne conduce. Pleacă, mă, acasă la tine în Grecia! Lasă-ne cu mizeriile pe care le faci! 

Aveam penalty clar, dar s-a dat galben. Du-te, mă, acasă! Muncește la tine acasă! Dar nu vrea... Dar ce să facă? Poate el să facă ceva împotriva lui Dumnezeu? Ar trebui să-i las în pace, dar nu pot. 

De ce mă oftic? Că îi zic să plece și nu pleacă. Pleacă, mă, du-te acasă! Nu pleacă și nu pleacă. Păi, pleacă un câine de la măcelărie? Aici face ce vrea el, românii sunt prostovani.

Du-te, mă, acasă! Până la urmă am ajuns la concluzia că doar cu politica poți schimba toate mizeriile. Altfel, ei se infiltrează ca viermișorii. Hațegan, la VAR, și tot nu ni s-a dat penalty”, a declarat azi Gigi Becali.

Citește și: 

Între timp, în Superliga: au apucat să demoleze stadionul, dar construcția celui nou s-a blocat înainte să înceapă! » Conflictul a ajuns în instanță

Gigi Becali unlimited » I-a predat o lecție ca la juniori titularului de la FCSB: „Acolo trebuia să dai cu interiorul la colțul lung. Așa e normal”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
Catalynn_7
Catalynn_7  •  04 Octombrie 2023, 00:58
Postat de florar pe 03 Octombrie 2023, 16:15

Parca te laudai cu Maldivele ...Ramai la nivelul ligii a doua ....

În Maldive nu am ajuns … încă! “Visul” rămâne Bora Bora, însă preferința a fost și este Marea Caraibelor. :-)))

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  03 Octombrie 2023, 19:46
Postat de florar pe 03 Octombrie 2023, 17:23

Penaltyuri dubioase ?Ca cel la Pantea care nu s a vazut ?Ca hentul invizibil de la Sibiu ?Vad ca pentru voi este normale deciziile cand nu se vede dar sa spuneti ca la fel de normal sunt si deciziile cand se vede clar ??Nu mai bine spuneti ca penaltyurile sunt corecte numai cand se acorda contra noastra ?

Ba tie chiar nu ti-e rusine asa prostt amplare?pana si su pusenia are o limita.

magic4ever
magic4ever  •  03 Octombrie 2023, 17:52

Iar vrea fariseu de Becali penalty gratuit dupa o aimulare cum a fost si la Sut la care toata lumea a spus ca nu a fost penalty?!Fcsb este cea mai avantajata echipa de "greselile" arbitrilor...hotul striga hotii!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează