FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali a cedat nervos în timpul interviului: „Băi, în fiecare zi? Hai, duceți-vă acasă!”

Gigi Becali a început să strige la cerșetorii aflați la palatul său
Gigi Becali a început să strige la cerșetorii aflați la palatul său

Articol de , - Publicat vineri, 04 august 2023 12:46 / Actualizat vineri, 04 august 2023 12:54

În timpul unei discuții pe care a purtat-o cu reporterii în fața palatului său de pe Aleea Alexandru, Gigi Becali (65 de ani), patronul de la FCSB, a cedat nervos.

Vineri, la ora prânzului, Gigi Becali a discutat vreme de 20 de minute cu reporterii prezenți la palatul pe care-l deține pe Aleea Alexandru.

Cuvinte dure în presa din Bulgaria, după calificarea FCSB: „Și-a salvat patronul de la oierit. Dar Djokovic nu trebuia să mai fie pe teren!”
FCSB - CSKA 1948 3-2
Cuvinte dure în presa din Bulgaria, după calificarea FCSB: „Și-a salvat patronul de la oierit. Dar Djokovic nu trebuia să mai fie pe teren!”

Latifundiarul a atins mai multe subiecte, vorbind în principal despre meciul cu CSKA 1948 Sofia de joi seara, câștigat cu mari emoții de FCSB, 3-2, după ce bulgarii au condus cu 2-1, scor la care ar fi dus partida în prelungiri.

Gigi Becali a cedat nervos în timpul interviului: „Băi, în fiecare zi? Hai, duceți-vă acasă!”

La un moment dat, lui Gigi Becali i-a atras atenția un grup de oameni care stăteau în proximitatea palatului. Latifundiarul a început să strige în direcția respectivilor cerșetori:

Băi, în fiecare zi? În fiecare zi? Hai, duceți-vă acasă! În fiecare zi numai aici stați!”.

Este de notorietate faptul că la palatul lui Gigi Becali vin adesea persoane care solicită bani de la patronul vicecampioanei.

S-a întâmplat de multe ori ca la porțile palatului să se formeze cozi de zeci de persoane care așteptau un ajutor din partea latifundiarului.

Mai multe știri de actualitate:

L-au anunțat vineri pe Friday! Mutare simbolică în SuperLigă

Bătaie pe fotbalistul din Superliga! FCSB încearcă să-l deturneze pe Marius Ștefănescu: „Gigi Becali îmi dă mai mulți bani decât domnul Șucu”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
istet10
istet10  •  06 August 2023, 01:26
Postat de lefter_popescu pe 05 August 2023, 14:13

Amice, nu insista în nestiinta...La primărie, circa financiara sau Registrul comerțului Casa poarta numele celor doi , Manu -Auschnitt. De ce? pentru ca GB nu-i poată schimba denumirea fiind un monument istoric, la fel ca și celelalte clădiri celebre construite la începutul anilor 1900 și în perioada interbelica. Palate erau doar câteva în București. Mi-ar plăcea sa te interesezi și sa ai capacitatea de a recunoaște ca ai susținut un lucru pe care nu-l stăpâneai . Retine: monument istoric.

Ba prostule! Esti prost de bubui. Ba, monumentul de care zici a fost renovat de Becali. Verifica ce hartii a obtinut de la Minsiterul Culturii si cine a fost arhitectul care a supravegheata renovarea. Nu exista, ba prostule, nici o denumire oficiala cum spui tu. Apare expresia " imobilul din ( adresa) cunoscut ca Palatul ... ". Nu ar fi la primarie ci la Ministerul Culturii inregistrata denumirea. Ba prostalaule, Registrul Comertului inregistreaza monumente istorice?

Sharapov
Sharapov  •  05 August 2023, 23:35

PUSCARIASII romaniei : becali, *** scoica, popoescu gheorghe !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danutcornel
danutcornel  •  05 August 2023, 20:16

*** gigis condusa de fcu!ha ha ha!ole ole ole craiova victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează