FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, certat că a pierdut un jucător foarte bun: "De ce l-ai dat, bă?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 21 octombrie 2012 19:15

Gigi Becali e parlamentar european şi implicat serios în politică, domeniu în care şi-a creat mulţi prieteni. Unii dintre aceştia împărtăşesc pasiunea patronului Stelei pentru fotbal şi îşi emit opinii în privinţa deciziilor lui Becali.

Corneliu Vadim Tudor crede că Gigi Becali a făcut o mare greşeală atunci cînd l-a lăsat să plece pe Pantelis Kapetanos, care a devenit om de bază la CFR Cluj.

"Prietenul nostru Gigi, camaradul meu mai mic, a făcut o greşeală fatală. I-am şi zis «De ce l-ai dat, bă, pe Kapetanos?» L-a adus în loc pe Adi Rocha, care nu mă convinge", a spus Vadim Tudor.

27 de goluri în 65 de meciuri a înscris Kapetanos pentru Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  21 Octombrie 2012, 22:04
Postat de alegsandru pe 21 Octombrie 2012, 20:35

eu nu va inteleg pe astia cu "albanezul" e vreo ceva rau in a fi albanez ?sau mai bine zis e vreo ceva mai bun in a fi roman decat albanez ?

nu este nimic rau in a fii albanez si cu siguranta a fii roman nu este mai presus decat sa fii albanez...dar daca esti roman zici ca esti roman daca esti albanez zici ca esti albanez daca esti german zici ca esti german....nu faci pe romanul ca sa furi si ca sa ii speli pe creier dar tu te bati cu pumnii in piept ...sunt curios daca era la fel de roman daca se ducea 12 ore pe zi la munca pt 8 milioane ... cat despre vadim si becali parlamentari europeni : ne meritam soarta...alegerile alea au fost clar furate de astia doi dar am tacut ca prostii ... astia nu or sa se opreasca din furat si mintit pana nu ii scuipam in fata!!!

analog
analog  •  21 Octombrie 2012, 21:19
Postat de tepesvlad2004 pe 21 Octombrie 2012, 21:15

Gigi Becali si Vadim Tudor , parlamentari Europeni, acum cativa ani presedintele parlamentului European a fost Silvio Berlusconi. Cu asemenea oameni care ne conduc , asa merge tara asa merge si Europa.

parca ideea era daca e bun sau nu kapetanos...si uite unde ajunseram,d-aia ne e noua bine...

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  21 Octombrie 2012, 21:15

Gigi Becali si Vadim Tudor , parlamentari Europeni, acum cativa ani presedintele parlamentului European a fost Silvio Berlusconi. Cu asemenea oameni care ne conduc , asa merge tara asa merge si Europa.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează