FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, criticat că nu l-a pedepsit pe MM Stoica: "În Italia ar fi fost dat afară pe loc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 12:48

Steaua a fost reclamată la FIFA de Atletico Mineiro pentru că l-a folosit pe Rafael Cruz într-un meci amical fără acordul clubului brazilian. Apoi s-a aflat că Mihai Stoica semnase o promisiune de transfer către cei de la Atletico, deşi managerul Stelei nu are drept de semnătură.

Renzo Rossi, fost colaborator al lui Cristiano Bergodi în România, critică modul în care MM Stoica a procedat, dar şi lipsa de reacţie a lui Becali în acest caz.

"Comportamentul lui MM contează în vestiar, dar reprezintă şi imaginea clubului, nu numai a lui. Dacă e adevărat că a semnat acele hîrtii legate de Cruz, dacă aşa se întîmplă în Italia, pe loc avea bagajul făcut la uşă. Nu numai în Italia, ci în orice ţară normală. În Italia ar fi avut imediat toate uşile închise la toate cluburile, pentru abuz în funcţie, faptă gravă şi pedepsită. Trebuie să fim profesionişti mereu. MM a pus pe societate o pată urîtă", a declarat Rossi la Radio GSP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
vointasibiu
vointasibiu  •  25 Ianuarie 2013, 21:07

pffffff....satul de comparatiile astea....aviz pentru toti romanii: Noi suntem o tara normala,suntem un popor care merita tot respectul ,suntem noi si nu avem nevoie sa luam exemplu de la nimeni....ceea ce se intampla la noi se intampla in oricare alta tara capitalista ,mai bine sa fim originali sa fim noi insine... PS.....exemplu mai prost nu se putea....Galliani,Braida,Marotta, au facut erori mult mai mari decat M. Stoica .....si-au permis mult mai multe greseli,nesimtiri etc...Nu mai dam si timpul inapoi pana la Moggi(fost director executiv la Juve,printre altele) ca deja intram in discutii despre mafie

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  25 Ianuarie 2013, 15:42
Postat de bridges pe 25 Ianuarie 2013, 15:00

Nu stiu ce-ar trebui sa faca ori sa nu faca MM ca Becali sa ia o masura drastica asa cum orice patron adevarat si nu un cioban parvenit ar face-o.Este o mare pacoste pe capul acestui club,chiar daca rezultatele au venit datorita muncii lui Reghe si de ce sa nu recunosc unei mai bune implicari a patronului.MM le da impresia celor din conducere ca face treaba dar sa fim seriosi,care e treaba unui manager si ce face el acolo ?

cine se-aseamana se-aduna, n-auzi ca intre cioban si lollipop este "CHIMIE"? diferenta e ca unu-i prost cu bani, si celalalt e prost fara,,,!!!

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  25 Ianuarie 2013, 15:06

Conducere de cascadorii rasului, de la "patron-camatar" pana la cei care tund iarba,,, echipa e condusa asa cum se conduce o turma de oi, o taraba de cartofi! __ Nimeni n-are nici o legatura cu fotbalul, e plina echipa de nepoti si veri de pana la gradul 5, ai machidonilor interlopi, iar managerii echipei sunt: onanistul ianuli si travestitul lollipopo! Cand ai sa vezi la ei ceva profesionist, ceva care sa reclame o picatura de respect?? NEVER! ZERO BARAT prieteni, asta e conducerea stelei, o rusine nu doar a stelistilor si fostilor stelisti, ci a romanilor din toate colturile lumii pentru ca prostia lui Becali a depasit de mult timp frontierele,,,

Vezi toate comentariile (20)
Comentează