FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Gigi Becali, cu ochii pe Deian Sorescu, de la Dinamo: „Îmi place cum joacă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 12:17

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:00, în primul derby al anului. Gigi Becali a analizat lotul „câinilor” și s-a oprit asupra a doi jucători: Deian Sorescu (22 de ani) și Diego Fabbrini (29 de ani). 

„Îmi place de Sorescu. Îmi place cum joacă, nu să îl cumpăr. Fabbrini are ceva, e talentat, dar a plecat cu coada între picioare de peste tot de unde a jucat. Înseamnă că e ceva în neregulă. Are momente când driblează, dar cu noi nu va atinge prea mult mingea. Nu are forță”, a declarat Becali la Pro X.

Becali: „Feșnic e cel mai bun arbitru”

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-i încredințeze Derby de România lui Horațiu Feșnic, „centralul” de 30 de ani născut în Cluj, fost fotbalist legitimat la Universitatea și CFR. Becali e mulțumit de alegere.

 „Ăsta e arbitrul care îmi place mie cel mai mult. E cel mai ferm, greșește rar și nu stă la vrăjeală. Nu are emoții. Le spune clar jucătorilor să își vadă de treaba lor. Nu stă la bârfă cu ei. Îmi place de el. Fluieră fault repede, nu lasă el jocul tare, nu se dă șmecher. Îmi place atitudinea lui”, a spus Becali.

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și: 

Gigi Becali spune că a primit o ofertă scrisă uriașă pentru Florinel Coman: „Ar însemna 18 milioane de euro!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
creeperno999
creeperno999  •  14 Februarie 2020, 23:00

P-asta il dam pe 50000 euro :))))

vasy86le
vasy86le  •  14 Februarie 2020, 18:51
Postat de Nello Milano pe 14 Februarie 2020, 17:20

A ÎNCEPUT GUNOIUL CU MAGARII ? CE SCARBA UMANA E ACEST PUSCARIAS INCULT

Gunoaiele, ai vrut sa zici, jiji si presa aservita lui.. Deja e un cliseu, inaintea oricarui derby, becali vrea sa cumpere pe cineva de la Dinamo, presa baga fitile si tot asa.

832340336969683
Nello Milano  •  14 Februarie 2020, 17:20

A ÎNCEPUT GUNOIUL CU MAGARII ? CE SCARBA UMANA E ACEST PUSCARIAS INCULT

Vezi toate comentariile (13)
Comentează