FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a întocmit lista neagră! Cei 5 jucători la care FCSB vrea să renunțe

Gigi Becali, finanțator FCSB +34   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 13:33 / Actualizat luni, 01 martie 2021 14:30

Finanțatorul Gigi Becali (62 de ani) ar fi decis, alături de antrenorul Toni Petrea (45) și managerul general Mihai Stoica (55) ce jucători vor pleca de la FCSB în vară.

FCSB este prima în Liga 1, cu 54 de puncte (3 peste CFR Cluj, care are un meci în minus), dar nu toți jucătorii „roș-albaștri” mulțumesc conducerea clubului.

Jucătorii la care FCSB ar putea renunța

Din grațiile lui Gigi Becali, numărul 1 de la FCSB, au ieșit nu mai puțin de cinci fotbaliști. Potrivit Telekom Sport, fundașul stânga Aristidis Soiledis, apărătorul dreapta Valentin Crețu, mijlocașul defensiv Lucian Filip și atacanții Ante Vukusic și Alexandru Buziuc vor pleca de la FCSB la finalul sezonului, când le expiră angajamentele.

Filip a fost ținut pe tușă întregul sezon de o accidentare gravă suferită la genunchi vara trecută, iar Soiledis, Vukusic și Buziuc au fost folosiți sporadic de Toni Petrea. Surpriza de pe listă o reprezintă Valentin Crețu, scos inexplicabil din schemă după ce devenise titular incontestabil și ajunsese la echipa națională! De câteva meciuri, Crețu nu mai prinde echipa, în dreapta apărării fiind preferați Ovidiu Popescu și Denis Haruț.

Pleacă și Florin Tănase de la FCSB?

De la FCSB ar putea pleca la finalul acestui sezon și Florin Tănase, însă în schimbul căpitanului Gigi Becali așteaptă o sumă importantă. Ajuns la 26 de ani, Tănase consideră că a venit momentul să facă pasul în străinătate și refuză prelungirea contractului cu FCSB.

Tănase, golgheterul Ligii 1 cu 16 reușite în acest sezon, este cotat la 3 milioane de euro de Transfermarkt.com.

VIDEO. Marius Croitoru, despre Octavian Popescu: „Este foarte talentat, FCSB trebuie să aibă grijă de el”

Citește mai multe știri despre FCSB:

VIDEO Răzvan Oaidă a cedat nervos în FC Botoșani - FCSB! Ce a putut să strige

Mihai Stoica se revoltă! Oficialul FCSB atacă după meciul cu Botoșani: „Răutate sau prostie?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
cky33
cky33  •  01 Martie 2021, 20:21

Perfect de acord cu cele 5 plecari mentionate. In plus fata de acestia ar mai trebui adaugati Straton, I.Cristea, Pantiru, Vina, Nedelcu + vandut unul dintre Fl.Coman si Fl.Tanase (sau chiar amandoi) Echipa ideala pe care as vedea-o sezonul viitor la FCSB, cu ceva transferuri, 4-2-3-1, Vlad-Harut,Pascanu, Chindris, Velisar-Perianu,Olaru-Man (imprumutat), Morutan, Oct.Popescu-G.Puskas (imprumutat)

albalbastru72
albalbastru72  •  01 Martie 2021, 19:30

Si mie imi pare rau ca se renunta la Cretu,era o piine buna de mincat tot timpul pe partea lui.Faptul ca a ajuns la un moment dat sa se antreneze cu nationala a fost dintr-o eroare regretabila.Presa l-a impins asa cum a facut-o si cu plecarea lui Man la Parma,o alta catastrofa.

adriann_
adriann_  •  01 Martie 2021, 17:35
Postat de vali.gazzaev pe 01 Martie 2021, 15:20

Cretu a fost titular incontestabil in berceni sezonul trecut dar acum il arunca ca pe o masea stricata. De ce? pai cici vrea perlele la echipa. Pe harut a dat 700 k si atunci ordona sa joace titular, pentru ca mai apoi sa pretinda si pentru asta 17 milioane :)) N-am nimic, fiecare isi face strategia cum considera, dar e vorba de comportament. Te-ai folosit de un om, a fost bun, acum cand nu mai ai nevoie de el, ce faci? ii faci vant de parca ar fi ultimul ciumat. Si ce e mai important NU pe ratiuni fotbalistice. Intelegeam daca vali cretu devenea brusc foarte slab, nu mai juca nimic, atunci aia era. Strangea mana baiatului si nu era vreo problema. *** ciobanului si modul abject al clonei din berceni consta in faptul ca nicio decizie nu e motivata de un rationament clar, ci doar de toanele si doleantele patronului. Jucaria lui. Iar voi ca fecesebisti asistati impasibili la aceste magarii...

Cine vrea sa fie respectat ca om si ca fotbalist nu semneaza cu puscariasul din Pipera, e simplu. Cine vrea sa fie tratat ca o marfa buna doar sa fie "vopsita" si vanduta nu poate emite pretentii. Bucatile de branza nu pot sa protesteze...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close