FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Afacere ratată între granzi » Trei stelişti puteau fi acum sub comanda lui Ţălnar

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 22:26

Patronul Stelei, Gigi Becali, a povestit cum putea rămîne în trecut Steaua fără trei jucători importanţi, care puteau ajunge la marea rivală, Dinamo, însă Cristi Borcea a refuzat tranzacţia.

"Vroiam să îi vînd pe Rusescu, Nikolici şi Răduţ la Dinamo. Pe Răduţ nu am mai vrut să îl dau şi finu îl vroia în primul rînd pe el. Eu i-am zis că îi dau pe Nikolici şi Rusescu, dar fără ăsta. Luam 1,2 milioane pe toţi trei. I-am cerut 450.000 doar pe Nikolici şi Rusescu, dar nu a vrut.

Apoi s-a schimbat situaţia. Nu prea vroiam să îl dau pe Rusescu, că nu aveam atacant. MM mi-a zis că Rusescu e jucător, să nu îl dăm şi apoi i-am zis că vreau 900.000 pe Nikolici şi Răduţ, dar nici aşa nu a mai vrut, acum îl vroia pe Rusescu", a spus Gigi Becali la GSPTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
fc.a
fc.a  •  10 Februarie 2013, 13:55

"ziaristului"anonim: cand n-ai "inspiratie",de ce ne umpli cu stiri la timpul trecut? de ce n-au "functionat sursele"? ca doar voi le stiti pe toate chiar inainte sa se intample.o zi buna.si poate ne dai si noua cititorilor un raspuns!

reddogsv
reddogsv  •  09 Februarie 2013, 10:04

Numai Nikolici se integra la Dinamo! Daca venea trantea niste betii cu Pulhac! A ramas cam singurul si aplecat si el ! Se cam plictisea !La rusi e altceva! :))))))

laurentiuionn
laurentiuionn  •  09 Februarie 2013, 00:44

steaua o echipa comdusa de ,,nea gigi "" un imbogatit al vremurilor vezi schimbul de terenuri cu mapn care s-a facut deputat de frica sa nu fie condamnat un crestin televizat ,,nea gigi" un incult mediatizat ca spune ,,ceea ce gandeste" adica nimic

Vezi toate comentariile (24)
Comentează