FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL GALAŢI 1-0

Gigi Becali: "Dacă Ochiroşii ajungea la poartă, dădea pe lîngă, e stelist"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Gigi Becali crede că Dorinel Munteanu a greşit cînd a decis să-l titularizeze pe fostul jucător al Stelei Răzvan Ochiroşii în partida din Ghencea.

"Au greşit că l-au băgat pe Ochiroşii, el şi dacă ajungea în faţa porţii dădea pe lîngă, el e stelist Suporterii să fie sănătoşi, dacă nu jignesc, pot veni pe stadion", a spus Becali la "Premium Liga", de la GSP TV.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
unualtu
unualtu  •  13 Martie 2010, 11:13
Postat de kautz pe 12 Martie 2010, 23:36

voi dece credeti ca ciobanul a inprumutat jucatori la echipe? ati uitat gloria buzau? ,nu avem mai multe . imi este sila !

mda ai gandit pana ai scris de gloria buzau care ne-a egalat in ultimu minuut si am pierdut 2 puncte si la final am pierdut campionatul la 1 punct. ala da exemplu ... gloria buzau ...dar cand AEK Timisoara a dat la aceeasi echipa juma de lot , sau dinamo la astra , cum a fost ?

s.sorin
s.sorin  •  13 Martie 2010, 09:12

"Dacă Ochiroşii ajungea la poartă, dădea pe lîngă, e stelist" Adica toti stelistii dau pe langa poarta.bre nea jiji,acuma ti-ai dat seama??

 •  13 Martie 2010, 06:00

se spune ca de la 200 de oi in sus ai dreptul sa spui adevarul fara sa patesti nimic. in romania, evident...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează