FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, după ce a văzut imaginile senzaționale cu Dan Șucu printre fani: „Te duci, faci, dregi, mănânci parizer și te întorci disprețuit. Nu mai bine stau în pat?”

Gigi Becali +5   FOTO
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 12:19 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 22:36

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat situația omologului său, Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, care a văzut meciul cu CSU Craiova, 1-2, din rândul suporterilor.

Întrebat de lupta cu Dan Șucu, cu care s-a contrat în ultima perioadă, Gigi Becali a surprins. A declarat că regretă situația omului de afaceri, care a fost la meciul de la Craiova alături de galerie și a văzut meciul din tribună.

Ce a făcut Dan Șucu la finalul meciului care a spulberat șansele Rapidului la titlu » Reporterii GSP au oferit toate detaliile, pas cu pas, din deplasarea de la Craiova
CSU CRAIOVA - RAPID
Ce a făcut Dan Șucu la finalul meciului care a spulberat șansele Rapidului la titlu » Reporterii GSP au oferit toate detaliile, pas cu pas, din deplasarea de la Craiova

Și spune că nu mai merge la meciurile din deplasare pentru că încă este bântuit de înfrângerea din 2006, 2-4 cu Middlesbrough, din returul semifinalelor Cupei UEFA, după 2-0 pentru roș-albaștri în tur.

Gigi Becali, după ce a văzut imaginile cu Dan Șucu de la CSU Craiova – Rapid: „Mai bine stau acasă”

„Șucu e un om de foarte mare calitate. E un om prea bun. Când l-am văzut acolo… Ziceam «Băi, săracul de el». Puneți-vă în locul unui patron.

Dă milioane de euro, se duce la Craiova ore în șir cu autocarul, că vrea să le facă fanilor pe plac, stă în nebunia aia și vine bătut de acolo. Și disprețuit de lume, că ești bătut. Tu te-ai dus: «Domnule, merg, fac, dreg cu suporterii, cu autocarul». Faci, dregi, mănânci parizer… Te întorci disprețuit și amărât și ai toate gândurile rele

Nu mai bine îmi văd de treaba mea? Sunt bătut, stau în pat și sunt relaxat, ca să nu mai bubuie inima. De ce să mă duc să fiu bătut? Nu am fost la Middlesbrough? O să țin minte toată viața. Aveam 3-0 la general și ne-au dat ăia patru goluri. Șmecherii nu mai țin minte asta. Am fost acolo. Să vii bătut… Nu voi uita asta niciodată.

Șucu e un om de calitate și îmi pare rău. Rar îmi pare rău de un om de fotbal. Doar de Gică Hagi îmi mai pare rău, când ia bătaie în deplasare. Doar de ei doi îmi pare rău, din fotbal. Șucu e un om bun, de calitate”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

+40 FOTO

VIDEO. Dan Șucu ia masa, alături de suporteri, într-o parcare în drum spre Craiova

Citește și:

Anunțul făcut de CSM București pe 1 aprilie » Concurență pentru Becali și Șucu: „Vrem în prima ligă în 7 ani”
CSM BUCUREȘTI
Anunțul făcut de CSM București pe 1 aprilie » Concurență pentru Becali și Șucu: „Vrem în prima ligă în 7 ani”
Imagini fabuloase cu Dan Șucu! Fanii au întins masa pe o mașină, la o benzinărie, patronul a mâncat parizer alături de ei
CSU CRAIOVA - RAPID
Imagini fabuloase cu Dan Șucu! Fanii au întins masa pe o mașină, la o benzinărie, patronul a mâncat parizer alături de ei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 Aprilie 2024, 22:39
Postat de John.Wick pe 01 Aprilie 2024, 23:15

ia cu pariser. vâd că te-ai "mutat", după cartela la popopotă, ți-au anulat-o și la cafetaria de la One? :)) Iute îți mai schimbi jupânii :))))

Amice, uneori ți se mai apleacă de la atât de multă brânză de oaie. Prazul dar mai ales muștarul lui Mititelu îți mai curata stomacul. Acum vad ca pt voi fcsbeii e la moda parizerul. Asa ca parca te vad cum cumperi de 3 lei parizer ca să nu-ti mai miroasă creierii a zer stricat. Pana atunci...ia de te uita !

John.Wick
John.Wick  •  02 Aprilie 2024, 20:47
Postat de imgb pe 02 Aprilie 2024, 03:15

@John.Wick....tu la ce popota halesti brinzoiace ?

Una dintre Sadu și Gâtu Berbecului. E a mea :))

Moshu
Moshu  •  02 Aprilie 2024, 14:30
Postat de 7even pe 01 Aprilie 2024, 15:51

Mã "bosho",tu ai citit articolul ? Pe cine a bârfit oierul,agramatule?Pe Sucu in nici un caz lunaticule ba din contrã îl "cãina".Obtuzule!

Bai hehagonalule,n-are treaba jj cu ce face Sucu ! El nu va putea sa inteleaga niciodata actiunile unui om inteligent si educat ! N-are cum ! E ca un soft programat sa execute ceva dar ..n-ar baza de date ! El saracul este un biet cioban needucat ! N-are habar nici de alea de care face atita caz in ultima vreme,adica "cele sfinte" !Este complet paralel cu orice in lumea asta,el crede ca banul il face si inteligent si educat si superman,dar...nu-i cazul,ramane ce-a fost intotdeauna ! Ma mir de tine ca vrei sa pari in intelighent si folosesti niste termeni "la moda" dar esti in aceiasi "grupa valorica" cu ala batrinu !!Eiusdem farinae !!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează