FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI LĂMUREŞTE PROBLEMA LUI DAYRO

Gigi Becali: "Dayro mi-a zis că Once Caldas mi-l plătesc într-un an, să mă lase cu astea" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a făcut lui Dinu Gheorghe o ofertă pentru Rui Duarte în direct la GSP TV şi a lămurit situaţia lui Dayro Moreno, despre care spune că nu a ajuns la un acord cu Poli Timişoara.

"Chiar mă gîndeam că Rui Duarte ar fi bine să ajungă la Steaua dacă tot nu se prezintă la pregătirile lui FC Braşov. Îi dau 500.000 de euro lui Dinu Gheorghe, mîine îi are FC Braşov în cont. Nu mai pun 200.000, cît vor ei, jumătate de milion şi gata!

L-am văzut pe Rui Duarte la meciul cu Poli Timişoara şi mi-a plăcut mai mult decît Ezequias, avea dreptate Piţurcă să mi-l recomande. Hai, mai dau 100.000 la vară, nu merg mai departe", a spus Becali la GSP TV, referindu-se apoi la situaţia lui Dayro Moreno:

"Mi-a zis că Once Caldas îmi dă banii într-un an, a venit cu o ofertă ciudată. Să mă lase în pace! Eu m-am înţeles cu Poli Timişoara, dar am înţeles că el nu s-a prezentat să îşi negocieze acordul!".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
reality
reality  •  23 Ianuarie 2010, 08:59

Eu pe acest "indian" Moreno l-as face sa urle ca lupii. Pai l-as suspenda pe toata perioda de contract cat a mai ramas si l-as pune sa plateasca pentru aerele lui prin decizie de la FRF-UEFA-FIFA, pai e profesinist si trebuie sa aiba clauza de reziliere clara in contract si de asemenea clauze de penalitate daca nu face ceea ce e scris in contract.Eu asa stiu ca se fac contractele. Daca nu exista asa ceva... sa plateasca cel care a facut contractul gresit.

 •  22 Ianuarie 2010, 23:13

Ba pe Becali il duce capu'...El nu vrea un fundas la schimb pt ca lui ii trebuie bani. Nu sunt stelist dar nu trebuie sa acorzi prea mare atentie lui Becali ca sa-ti dai seama ce se intampla la Steaua. Bani trasi din club cat incape iar investitii zero. Ma mir ca nu se bat la retrogadare, dar vor ajunge incet incet si acolo.

 •  22 Ianuarie 2010, 22:56

Timisoara nu ar trebui sa se lege la cap. Asta e cu dovleacul in nori si cand joaca si cand nu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează