FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, decizie radicală » Patronul FCSB face o schimbare uriașă: „Nu e nebunie, ești prea prost! Ai băut gaz?! Îmi e teamă”

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 07:58 / Actualizat joi, 06 august 2020 09:14

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă că nu va mai plăti pentru niciun transfer, fiindcă a ajuns deja să piardă prea mulţi bani în fotbal.

Gigi Becali spune că a împrumutat clubul cu peste 11 milioane de euro și, dacă nu se califică în grupele Europa League sau nu vinde un jucător pe o sumă mare, nu va mai investi în transferuri.

„Îmi e și mie teamă! Nu se știe ce va fi cu lumea. A fost bombă în Beirut, COVID, cutare... Nu se știe ce va fi. Fac și eu transferuri mai cu frică. Îmi e teamă. Toată lumea e în degringoladă,  și eu sunt în degringoladă în ceea ce privește fotbalul. Nu că nu mai dau bani mulți, nu dau bani deloc pentru transferuri!

Sunt 11 milioane de euro cu care am împrumutat clubul. Am ajuns la prea multe... Eu am crezut că eram pe minus cu 5 sau cu 6 milioane, dar când am verificat am aflat că erau 11 milioane! Asta e nebunie curată! Cum să dai 11 milioane de euro și să nu mai recuperezi banii ăștia niciodată?! Nu că e nebunie, ești prea prost! Mai bine stai acasă, nebunule! Cum să arunci banii, milioane de euro, la fotbal? Ai băut gaz?! Eu nu am băut gaz!

Acum aștept să văd. Ce îmi trebuie mie, ca să fiu încurajat, e o calificare sau să vând un jucător ca să scot banii”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

De ce a pierdut FCSB bani

Pierderea e cauzată în principal de rezultatele slabe din cupele europene. FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League doi ani la rând, eliminată o dată de Rapid Viena și a doua oară de Guimaraes. 

  • Acum a devenit și mai greu de ajuns în grupe. Din cauza „ciobirii” coeficientului în aceste două sezoane slabe, roș-albaștrii nu vor mai fi capi de serie și în play-off, ceea ce le poate scoate în cale nume mari din Europa, foarte greu de trecut: Tottenham, Wolfsburg, PSV,Sporting Lisabona, Galatasaray. 
  • Dacă ar ajunge în playoff, ar putea să aibă și un oponent abordabil: Basel, Copenhaga, Sparta Praga, APOEL Nicosia, BATE Borisov sau Malmo.

VIDEO Becali l-a făcut să renunțe la meserie: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Pe cine a transferat Gigi Becali?! Marea problemă apărută la FCSB

Gigi Becali, mesaj sfidător pentru rivalii din Liga 1: „Șeful vostru vă zice asta!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
123933885588721
Con Dasca  •  06 August 2020, 15:54
Postat de maddad pe 06 August 2020, 13:40

Con Dasca, ești ***. În liga a 4-a nu este Steaua care a câștigat Cupa Campionilor. Este o echipa nou înființată. Steaua nu a retrogradat niciodată. Steaua adevărată nu mai exista, ăsta e tristul adevăr și o spun ca stelist din tata-n fiu.

Eu așa văd lucrurile . *** . Instanța a dovedit ca Steaua e CSA nu FCSB . Eu cred ca a încetat activitatea și acum a revenit și este in liga 3. Mult respect ca ești Stelist deal meu . Gheorghe a făcut diversiune din păcate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maddad
maddad  •  06 August 2020, 13:40

Con Dasca, ești ***. În liga a 4-a nu este Steaua care a câștigat Cupa Campionilor. Este o echipa nou înființată. Steaua nu a retrogradat niciodată. Steaua adevărată nu mai exista, ăsta e tristul adevăr și o spun ca stelist din tata-n fiu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

123933885588721
Con Dasca  •  06 August 2020, 13:00

In sfârșit domnul Gheorghe incepe sa bată pasul de retragere. suporteri batjocarati , Legende batjocorite . Acest oier care credea ca dacă el poate conduce o turma poate conduce și un club ca Steaua . Cum a păcălit pe toată lumea ca el are Steaua dar sa dovedit ca a luat-o cu șpăgi pe la foști coloneii. Încearcă sa arate ca FCSB e Steaua dar instanțele demonstrează ca a mințit milioane de suporteri mii de fotbaliști care sincer in ultimul ceas ei încă semnează cu el . Steaua e in Ghencea nu in Berceni . Steaua joaca in Ghencea nu pe unde găsește un stadion mai eftin . Steaua e in liga a 3 și va renaște și ne vom bucura cu adevărat toți Steliști . Mulțumim domnule Talpan ca ne-ați readus la realitate și ne-ați redat bucuria de a fii fericiții.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează