FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO Gigi Becali, euforic după CFR Cluj - FCSB: „Vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! Nici Barcelona nu juca în asemenea vijelie”

Articol de , - Publicat luni, 06 februarie 2023 11:17 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 12:06

Gigi Becali, patronul FCSB, este euforic după victoria echipei sale cu CFR Cluj, 1-0.

Într-o declarație oferită în această dimineață, omul de afaceri a lăudat jocul prestat de elevii lui Mihai Pintilii, fiind sigur că echipa lui va câștiga titlul dacă va evolua la fel ca în Gruia. 

În plus, Gigi Becali a oferit și un moment amuzant, amintind de o celebră declarație a lui Cristi Borcea. 

Un campion cu Dinamo în 2007 și fost jucător la FCSB dezvăluie cum a ajuns să lucreze la Autostrada Soarelui: „Erau seri în care plângeam” » A vrut să plece să lucreze în Anglia
GSP LIVE
Un campion cu Dinamo în 2007 și fost jucător la FCSB dezvăluie cum a ajuns să lucreze la Autostrada Soarelui: „Erau seri în care plângeam” » A vrut să plece să lucreze în Anglia

VIDEO Gigi Becali, impresionat de jocul din CFR Cluj - FCSB: „N-am mai văzu așa vijelie!”

„Nu e vorba că s-a strâns lupta. Noi, dacă jucăm așa, ne gândim să ne lăsați în pace, să ne pregătim de Liga Campionilor. Nu le-am dat nicio șansă celor de la CFR Cluj. Am fost doar noi pe teren, mai ales în prima repriză. Dacă jucăm așa, vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor. 

Golul nostru a venit ca urmare a jocului nostru. Nu ați văzut că nu s-a schimbat nimic? Nu aveai ce să schimbi. Ce să schimbi? Când joacă echipa perfect, nu ai ce să schimbi. 

Nu am văzut așa vijelie de joc. Am jucat din prima. Pac, pac, pac, pase din prima. Asemenea vijelie nu am văzut. Nu am jucat niciodată. Nici Barcelona nu juca în asemenea viteză. Meciul mi-a dat curaj. Cu un asemenea joc, nu ne poate sta nimeni în cale. În prima repriză, CFR Cluj nu a contat pe teren. CFR-ul a avut două ocazii. Una din unghi, iar la cealaltă ocazie, Yeboah nu a avut loc. Era o poziție grea, nu putea să marcheze”, a spus Gigi Becali. 

La Farul - CSU Craiova vreau să fie egal. Ambele echipe ar pierde puncte.

- Gigi Becali

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - FCSB 

+39 FOTO

Citește și:

„Nu are logică!” » Ce l-a frapat pe Dan Petrescu la meciul cu FCSB: „Mereu a fost așa cu ei”

Ilie Dumitrescu îl laudă pe Gigi Becali, după ce patronul celor de la FCSB nu a efectuat nicio schimbare în pauza meciului cu CFR Cluj: „A fost echilibrat, inteligent, înțelept”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  07 Februarie 2023, 14:12
Postat de rav410wrc pe 06 Februarie 2023, 21:30

Draga guimaraesp, vezi ca te cauta tibi ... Stii tu, sa-isp :))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

d.veselu
d.veselu  •  06 Februarie 2023, 21:56
Postat de rav410wrc pe 06 Februarie 2023, 21:33

Bre, da' cine-i prostu' care ... buhaha, ca mi se pare cunoscut !? E DoarDiviziaB-ist, talpanist sau hybrid, adica ambele ?! ;)))

Cică ar fi unul silvică. Ăștia zic că aș fi eu silvică ăla. Io n-am auzit de el. Doar am văzut pe niște comment-uri d-ale lui adriann onomatopeele alea, d-aia le-am folosit în dialogurile cu el. Atunci el a zis că sigur sunt postacul silvică. Nu știu care-i istoria acelui buhaha. Aștept lămuriri de la userii mai vechi, dacă sunt dispuși să clarifice treaba asta.

rav410wrc
rav410wrc  •  06 Februarie 2023, 21:33
Postat de d.veselu pe 06 Februarie 2023, 17:07

Acolo postăcește doar silvică. Cică l-a umilit aici un neamț care are tastatura blocată pe caps lock... și nu mai poate folosi decât modul 'incognito'. :-))) Chiar citeam niște comentarii pe tipsbladet.dk. ... și nu mi-a venit să cred: jumătate dintre postări se termină cu buhahahaha. :-))).

Bre, da' cine-i prostu' care ... buhaha, ca mi se pare cunoscut !? E DoarDiviziaB-ist, talpanist sau hybrid, adica ambele ?! ;)))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează