FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, declarații scandaloase în „cazul Florinel Coman” » Cum vrea să-l scape de dosar penal: „Merg la judecător și îi spun asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 20:04 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 21:37

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit o reacție halucinantă când a aflat că Florinel Coman (22 de ani) a fost prins de polițiști fără permis de conducere pe Autostrada Soarelui, în timp ce gonea cu 165 km/h. 

Becali a părut că trece lejer cu vederea ilegalitatea comisă de Florinel Coman, „perla” pe care speră să obțină zeci de milioane de euro. Finanțatorul de la FCSB i-a luat apărarea acestuia, mărturisind că Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina și că acesta ar fi valabil și pe teritoriul țării noastre. Mai mult, Becali a oferit o declarație scandaloasă: a afirmat că îi va cere personal judecătorului să-l ierte pe Coman. 

Gigi Becali: „Florinel Coman a dat examenul în Ucraina”

„Nu e vorba că nu are carnet, dar are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnetul în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din România, nu le-a apărut. El nu e înregistrat în România. Nu poate să fie caz penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e înregistrat. Dacă e milițian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul. 

El va primi suspendare de carnet din cauza vitezei. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? Merg eu la judecător și îl rog să nu-i dea dosar penal, că e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali”, a afirmat latifundiarul, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

  • Cum arată bolidul lui Florinel Coman (galerie foto)
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Dosar penal pentru Florinel Coman

Florinel Coman a fost surprins cu acea viteză în drum spre București, iar în momentul în care i s-au cerut actele, nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, Coman s-ar fi ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

+45 FOTO

Dosar penal pentru Florinel Coman. Comunicatul poliției: 

La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist. 

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.

VIDEO Dezvăluiri în premieră despre Darius Olaru: „Nici nu are permis de conducere

Dosar penal pentru Florinel Coman! Vedeta FCSB, goană pe Autostradă cu 165 km/h fără permis

Prețul umilinței la FCSB! Cu cât plătește Gigi Becali un jucător pentru a fi la discreția lui

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
alfabetta
alfabetta  •  23 Februarie 2021, 20:19

Concluzia birtașului Oane : ” Domnu Jiji bine zâși . Permisu de conducere eliberat în Ucraina e valabil și în România și în Africa. Și viceversa . NUMAICĂ dacă un african ( având pielea de culoarea nopții ) arată o hârtie cu niște hierogrife , polițistul românaș cum află că ce vede ? Un permis de conducere auto eliberat în Mali, sau legitimația paznicului de crocodili din Uganda ?”

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  23 Februarie 2021, 18:51

Stie careva cate clase are Coman ? Aflati asta si apoi vedeti de ce are permis din Ucraina . Radoi cum a dat bac-ul in Moldova !

romeverest
romeverest  •  23 Februarie 2021, 11:08

Asta se crede pe tarlaua cu oi a lui ta-su din Pipera !! Ce sa caute el in fata judecatorului ?? Ce calitate are el in acest dosar ca sa se prezinte in fata judecatorului ?? Speta este simpla...Coman are un carnet obtinut fraudulos in Ucraina si ca atare va fi condamnat cu suspendarea executarii pedepsei !!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close