FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, declarații șocante în direct: "În cel mult un an, o să-l vedeți pe Luțu antrenor la FCSB!"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 00:34

Gigi Becali a reacționat după eșecul din Bănie, CSU Craiova – FCSB 2-1, și a dat garanții că îl va păstra în funcție pe Nicolae Dică.

Vă mai spun încă o dată, ca să nu mai speculați: nu îl dau afară pe Dică! A, dacă se satură el și vrea să plece, e altă treabă”, a spus Becali la TV DigiSport.

“Domnule Becali, dumneavoastră ați făcut schimbarea de la pauză? Dumneavoastră l-ați înlocuit pe Florin Tănase cu Moruțan?”, a întrebat moderatorul Radu Naum.

Nu-mi amintesc”, a replicat Becali amuzat, recunoscând apoi că se implică total la echipă, el hotărând tot – de la transferuri la schimbări și tactică: “Eu nu renunț la Dică, dar nici nu-i dau mai multă libertate. De ce? Pentru că s-ar alege praful! Iar îmi aduce jucători ca Golofca sau Grecu. Eu sunt stăpân pe afacerea mea și o controlez cap-coadă. Și mă pricep, că doar eu am făcut bani din fotbal, în timp ce toți ceilalți, în afară de Hagi, au intrat în faliment”.

Gigi Becali a dezvăluit apoi planul său de a instaura “dictatura” absolută la echipă: “Vă spun în premieră: în cel mult un an o să-l vedeți pe Luțu antrenor la FCSB. Acum își ia licența. Ce dacă n-are experiență? Or să mai fie p-acolo pe la antrenamente și MM, și stafful tehnic”.

Becali a confirmat astfel informația oferită încă din primăvară de Gazeta Sporturilor: citește AICI articolul “E pe bune! Gigi face MUTAREA DECENIULUI la FCSB: Luțu coboară din lojă la prima echipă!”

prima pagina

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  22 Octombrie 2018, 12:24

pai tu-ti pui doar pupincuristii antrenori !!!

854605894625108
Silviu Apostol  •  22 Octombrie 2018, 12:03

Fiind "afacerea" lui , sigur ca poate face ce vrea ! Problema e ca acest tembel isi bate joc de de cei care simpatizeaza cu aceasta echipa ! Delirul acestui individ poate fi stavilit doar de LIPSA DE ATENTIE a publicului si , mai ales , a presei ! Daca presa nu l-ar mai baga in seama , "cobanul" ar "muri" in suc propriu !

sexilian
sexilian  •  22 Octombrie 2018, 11:01

LA CATE OTREPE AI NU CONTEAZA.............

Vezi toate comentariile (30)
Comentează