FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-2

Gigi Becali despre arbitrajul de la Dinamo - Gaz Metan: "E teama prostului faţă de cel puternic! O ruşine!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat prestaţia lui Marian Balaci în partida Dinamo - Gaz Metan Mediaş şi se declară scandalizat de maniera centralului de a interpreta fazele controversate ale partidei.

"O numesc prostie, incompetenţă, e teama prostului faţă de cel pe care îl consideră mai puternic. Nu vreau să vorbesc aiurea, dar nu se poate chiar aşa ceva cu arbitrajele astea. Nu prea mi-aş dori să comentez pentru că la Dinamo e Cristi, prietenul meu, intenţionez doar să-i avertizez pe arbitri să-şi păstreze corectitudinea.

E strigător la cer să-ţi baţi joc aşa! Dacă mie mi s-ar întîmpla aşa ceva, să fiu avantajat ca Dinamo, mi-ar fi ruşine. Aş declara după meci că nu vreau hoţie, nu vreau pomană! Nu îmi bat joc de munca celor de la Gaz Metan! Ei pot să retrogradeze. Acel arbitru nu are nici măcar un pic de conştiinţă?", a comentat Gigi Becali la Premium Liga, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  31 Octombrie 2010, 02:07

cfr si steaua pun tunurile pe dinamo. cica furam, si totul e pro-dinamo. no comment...otv-mult peste gsp, sport.ro, digy.

sundancekid
sundancekid  •  31 Octombrie 2010, 01:16

Imi pare rau dar ai mei cu mici exceptii au IQ-ul mult peste ceilalti ! Sunt unii dinamovisti care ii citesc cu placere si am ce invata. Voi aveti destui i.nculti gen star 01, fargo, etc...personal imi plac riperrash, oltchim si mai sunt citiva ..Oricum dupa ai mei urmati voi..cei mai multi inculti snt la nestiinta, rapid care tot timpul jignesc fara a spne nimic.

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  31 Octombrie 2010, 00:39

@ costacurta mintescurta

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close