FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-1

Gigi Becali despre Dinamo: "Nu mai pot ţine ritmul fără «nenorocitul» de Torje"

Gigi Becali,patron,Steaua,conferinta,sechestru,ANAF
Gigi Becali,patron,Steaua,conferinta,sechestru,ANAF

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 17:29

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre plecarea lui Torje de la Dinamo şi crede că alb-roşii nu vor putea ţine pasul cu celelalte contracandidate la titlu.

"Atenţie, vreau să fiu arbitrat corect. Chiar dacă se mai greşeşte, nu am nimic împotrivă, dar la Haţegan nu se poate vorbi de greşeală involuntară. Dacă voi putea, îl voi recuza. Vasile Avram a curăţat fotbalul românesc, dar el îi controlează pe arbitri şi trebuie să aibă grijă", a spus Becali la GSP TV.

"Nu suport ca Steaua mea să fie condusă cu 2-0!"

Astăzi este prima oară cînd am vorbit cu Ronny Levy. I-am spus să nu se ia după ce scriu alţii, că nu e relevant. Nu iau în considerare ce s-a întîmplat aseară, la Astra, că e irelevant. El mi-a zis că voia să îl schimbe pe Nikolici din minutul 5, dar nu a vrut să îl facă de ruşine. Era în pericol meciul de la Ploieşti, că nu aveam consistenţă în atac. Nu am plecat de la stadion nici din cauza lui Levy, a lui Nikolici sau Haţegan, ci pentru că nu suport ca Steaua mea să fie condusă cu 2-0!  Pe mine m-au costat milioane de euro transferurile, în timp ce pe Niculae l-au costat doar cîteva sute de mii, asta e diferenţa.

Rar mi-a fost dat să văd un fundaş ca Latovlevici care să dea mingea adversarului în propriu careu! Mi-aş vărsa nervii pe un jucător, dar nu am pe cine, că jucătorii au evoluat bine", a spus Becali.

"Dinamo nu poate ţine ritmul fără Torje"

"Bine că am scăpat de «nenorocitul» Torje, că Dinamo nu mai poate ţine ritmul fără el. Nu au dat 7 milioane pe transferul lui, ci vreo 4, dar nu pot să vorbesc nimic despre el înainte de nunta lui Borcea. Peste el nu putea să treacă timpul fără să fie descoperit", a declarat Gigi Becali în direct la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mihaienache
mihaienache  •  22 August 2011, 20:58

paradoxal dar ciob@netele are dreptate catelusii sunt rupti in 2 fara torje........ca e el un tzar@noi care bate campii asta e alta poveste:))

mateuts37
mateuts37  •  22 August 2011, 19:49

Imi place ca niciun stelist nu comenteaza..doar se uita si ii strang pumnii lui JIJI in continoare, doar echipa lor de oi se afla in transhumanta pe stadioanele Romaniei...cu siguranta si sustinatorii din Bucuresti, asa zisele galerii/factiuni sunt bucurosi pe turma oierului, gandind ca echipa a fost doar obosita la Ploiesti

mateuts37
mateuts37  •  22 August 2011, 19:46

Stoaia Bucuresti unde MM esti? nu ii mai laudati? nu le mai venerati transferurile de marca? nu mai incepeti iar ziarul si stirile cu JIJI ? Ieri am vazut o Stoaia Foarte slaba si o echipa de provincie Astra munitoare si devotata...degeaba incercau comentatorii sa o dea pe oboseala, dar cand ii lauzi ca au 2 echipe cand ei is mu.ci oricum...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează