FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali despre un eventual transfer al lui Ianis Hagi la FCSB: „Dacă îl iau, îl pun direct căpitan! Peste un an îl vând cu 50 de milioane”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 12:55

După ce Gică Hagi a confirmat că Ianis Hagi (20 de ani) are mai multe oferte din campionatele importante ale Europei, Gigi Becali a analizat azi cum ar arăta un eventual transfer a lui Ianis la FCSB și ce condiții ar apărea în contract.

„Dacă îl iau pe Ianis, îl pun direct căpitan, el chiar are personalitate de căpitan. Nu am discutat cu Hagi despre venirea lui Ianis la FCSB, este deja prea valoros ca să mai zic ceva. Dacă el ar vrea, mi-ar spune el: «Gigi, ia-l tu, ți-l dau ție!».

Acum, dacă ar fi să-l aduc, dacă ar accepta Gică, ar trebui să-i pun clauză în contract unde să specific că joacă meci de meci sau că nu are voie să fie înlocuit. Ceva, clauze ca să fie sigur. Gică nu-și lasă copilul pe mâna mea sau a altcuiva fără să fie sigur. Dar nu vreau să vorbesc mai mult. Astea sunt gânduri.

Următoarea treaptă pentru Ianis ar trebui să fie o echipă mare din România, așa i-am spus acum 6-7 luni. Acum nu-mi mai permit să vorbesc, Ianis e prea valoros.

Dacă Ianis pleacă de la Viitorul, pleacă pe 3-4 milioane. Dacă pleacă de la Steaua peste un an, eu iau 40-50 de milioane de euro pe el. Lui Gică îi dau 3 milioane și încă 20%, adică 13 milioane în total.

Acolo, la Viitorul, Ianis n-are cu cine să joace, are valoare prea mare față de ăia de pe acolo, și decât Drăguș,și decât ceilalți. Trebuie să ai jucători să joci dacă ești Ianis”, a declarat Becali la Pro X.

„Noi trebuie să câștigăm meciul cu Viitorul, nu îmi trece prin gând altceva, nici în vis. În schimb, îmi trece prin minte ceea ce mie îmi convine, că Sepsi o încurcă pe CFR, cam 60% mă gândesc la asta”
Gigi Becali, patron FCSB

10goluri și are 7 pase de gol a reușit Ianis, în acest sezon, pentru FC Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul! Gică Hagi a confirmat în direct la TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
rocky2
rocky2  •  19 Aprilie 2019, 20:16

Nasul stie ca daca l-ar da ciobanului, beizadeaua si-ar distruge cariera la fel ca Morutan, Tanase si in curand Man! Cand ai ajuns in *** lui Gigi e game over!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Aprilie 2019, 16:06

Becali confunda jucatorii cu oile..Astazi cumpar turcana asta, anul viitor o sa fete doi miei..:)))

poison_1
poison_1  •  19 Aprilie 2019, 15:10

Fotbal Club FCSB este o fundătură, final de carieră, game over pt orice fotbalist care ajunge acolo. Cum să se meargă Ianis acolo? :)) Băi Gigi, pastilele!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează