FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali despre varianta Devis Mangia la FCSB: „Vine doar dacă vrea Mihai Teja să plece”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 13:23

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a comentat posibilitatea unei colaborarări cu Devis Mangia, spunând că își pune toată încrederea în Mihai Teja, chiar și în sezonul următor.

„Întrebați-l pe Teja dacă vrea să plece. Numai dacă pleacă el putem să discutăm cu un alt antrenor. Orice ar face, Teja rămâne antrenor. Să plece el de la zero, de la început, să facă el ce vrea el în vară. Să-și facă el strategia, tot.

Stați, că noi luăm campionatul și anul ăsta. Îl simt, îl miros! Miros campionatul! CFR trebuie să se încurce o dată și sigur o va face, dar trebuie să batem noi tot”, a spus Becali la Pro X.

Devis Mangia a strâns 82 de meciuri pe banca tehnică a Craiovei și a reușit să își treacă în CV o Cupa a României. Tehnicianul a mai antrenat Ascoli, Bari, Palermo și Italia U21. Italianul a plecat de la Craiova luni, 15 aprilie. Detalii AICI!

10meciuri are Teja pe banca FCSB-ului: 5 victorii, 4 egaluri, o înfrângere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Gigi Becali despre un eventual transfer al lui Ianis Hagi la FCSB: „Dacă îl iau, îl pun direct căpitan! Peste un an iau 50 de milioane pe el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
para.para
para.para  •  19 Aprilie 2019, 21:29
Postat de cneius pe 19 Aprilie 2019, 17:43

...că noi "luăm campionatul și anul ăsta" ???

Daca e sa ne luam dupa articolele de preaslavire cu si despre fcsb si gigi becali, chiar o sa fie campioni si anul acesta. Este un clasament secret pe care doar ambalatorii de la hartie il stiu.

mrtweaks
mrtweaks  •  19 Aprilie 2019, 18:51

Cum, necum, Lutu tot iese in minus. Merita postu pentru ca e loial, rezultatul tot ala e.

cneius
cneius  •  19 Aprilie 2019, 17:43

...că noi "luăm campionatul și anul ăsta" ???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează