FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, dezlănțuit: „Nu angajez psiholog, Doamne, ferește! Doar oamenii bolnavi merg acolo! Să-și ia Vintilă psiholog când o fi proprietar”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 12:33

FCSB // Deși cluburile din străinătate apelează din ce în ce mai mult la psihologi și la sesiuni de mental-coaching pentru jucători, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, nici nu vrea să audă de așa ceva!

Într-o intervenție avută în această dimineață la Pro X, finanțatorul roș-albaștrilor a comentat cu vehemență posibilitatea ca FCSB să angajeze un psiholog. Asta în ciuda faptului că antrenorul Bogdan Vintilă declarase recent că ar dori să implementeze această practică la echipă. 

„Nu angajez eu psiholog, Doamne, ferește! Psihologul e Hristos, psihologul e Sfânta Cruce. Cum să aduc psiholog? Psihologul se aduce la oameni bolnavi. Doar dacă ești bolnav mergi la psiholog. Psihologul meu e Hristos. Nu există nimic mental! 

Să angajeze Vintilă un psiholog la echipa lui! Când Vintilă va fi proprietar, să-și angajeze psiholog”, a declarat Becali, la televiziunea mai sus amintită. 

Gigi Becali: „Stăpânul face ce vrea el”

Gigi Becali (61 de ani), patronul lui FCSB, a comentat astăzi și situația antrenorului Bogdan Vintilă, cel pe care îl atenționase încă de sâmbăta trecută, după remiza contra Chindiei, 1-1. 

„Am niște principii pe care le am până la moarte. Stăpânul face ce vrea el. Dacă cel care e plătit nu face cum vrea stăpânul, e dat afară, e simplu. 

Conform mentalității mele, doar stăpânul știe să scoată calul din noroi când se împotmolește. Eu fac cum știu mai bine. Eu nu merg în play-out ca Dinamo. De ce să mă duc acolo? De ce să mă duc în faliment ca toate echipele? De ce să mă duc în insolvență ca CFR?” a spus Becali, la Pro X.

VIDEO // Dragoș Nedelcu, concluzii clare: "Nu vom avea șanse nici măcar la podium dacă nu schimbăm repede ceva!"

Vezi și: 

Gigi Becali, declarații uluitoare: „Jucătorii lui CFR Cluj fac sex doar o dată pe săptămână. Florinel Coman merge la împreunare și i se înmoaie genunchii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Februarie 2020, 18:11
Postat de chernomor pe 24 Februarie 2020, 14:33

Ce prost e! :)) Asta-i idolul a 40% din români... Pfff...

Ce inteligent ești! Grămadă... După logica ta, Ionuț e idolul coregrafilor... Pfff...

cornelconasu
cornelconasu  •  24 Februarie 2020, 17:59

Dar doi călugări slinoși, cu sutane murdare și bărbi nespălate, dar...cu har poți aduce ??!!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  24 Februarie 2020, 16:30

In felul lui simplu de a gandi lucrurile, ciobanul chiar are dreptate !! Pentru ce sa-i trebuiasca un psiholog ?? Pe el si echipa lui nu-i mai face bine nici o armata de psihologi, iar in anumite cazuri nici cei mai buni psihiatrii din lume !! Simplu !!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează