FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dezvăluie de ce îl vrea pe Dan Nistor: "Eu nu cunosc fotbal, dar asta cred! Avem noi vreo problemă cu Dinamo?"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 21:11

Gigi Becali a renunțat la transferul lui Dan Nistor la FCSB și dezvăluie motivul pentru care l-a dorit pe căpitanul lui Dinamo. 

"Dacă cei de la Dinamo voiau să îl dea, mă contactau, îmi spuneau să măresc oferta. Au fost fermi, nu mai are niciun rost. Eu am vrut să ofer chiar și 700 de mii de euro, dar fără Qaka. Nu pot să iau toți jucătorii doriți de lume, aș face lot de 200. Eu nu cunosc fotbal, dar îmi plăcea mai mult de Nistor decât de Mahlangu. Eu asta cred, cei de la Ludogoreț au crezut altceva.

N-am făcut nimic rău, nu vreau să destabilizez clubul. Avem noi vreo problemă cu Dinamo? Noi doar cu CFR ne batem. Poate și Craiova își va reveni. În rest, nu avem probleme", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

"Dinamo are cea mai tare galerie, nu vreau să mă cert cu nimeni. Ei trebuie să înțeleagă doar că vreau un jucător. Nu e niciun fel de dușmănie. Nu am nicio ambiție cu nimeni. Vreau doar să câștig bani din fotbal"Gigi Becali

Vezi și: Gigi Becali anunță un titular-surpriză în Europa League: "A mers la duhovnic. Am convenție cu el"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 August 2018, 09:40

A fost o "manareala"pusa la cale in 3 de Negoitza si de gospodinul de la Ludogoretz- cu participarea "extraordinara"a vedetei Gigi-ca sa dea praf in ochii suporterilor dinamovisti- oferindu-le o tinta falsa-pentru a trece neobservata cedarea lui Mahlangu!Pe maruntis,in "stilul"lui Negoitza!Jucator pentru care negustorul machidon ar fi luat usor de 5 ori mai mult!

breitner
breitner  •  22 August 2018, 09:10

Ciobanul a platit cele 6 puncte cu Iasi (cica a dat banii pentru un jucator) si acum vrea sa scape de salariul lui Qaka!

minell73
minell73  •  22 August 2018, 08:19
Postat de Abigail Laslas pe 22 August 2018, 00:38

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează