FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, dezvăluiri despre perioada din închisoare: „Am îngenuncheat și am spus «Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie»”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2020 10:33 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 12:39

Gigi Becali, patronul FCSB, a rupt tăcerea după o perioadă în care s-a retras din viața publică și a acordat un interviu în care a vorbit despre timpul petrecut în închisoare.

  • Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani după gratii, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. Acesta a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. A fost eliberat condiționat din închisoare în aprilie 2015. 

Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit în interviul acordat pentru lumeacredinței.com despre cum a trăit acea perioadă și cum religia l-a ajutat să treacă peste această perioadă.

„Eu nu știu nimic, ci spun din ceea ce spun Sfinții Părinți. că suferința este curățirea sufletului. Dacă te cureți aici de rugină prin suferință, după aceea nu mai trebuie să te cureți dincolo. La pușcărie aveam o icoană cu Hristos răstignit pentru care am multă evlavie. Și am pus-o jos și am îngenuncheat și am zis: «Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie. Pentru că mă iubești atât de mult încât vrei să mă mântuiești cu forța!» 

Să vă spun o întâmplare despre mine. Am avut o dată o durere de măsea atât de mare încât îmi tremura capul. Și voiam să mi-o ia Dumnezeu. Dar în același timp îi și mulțumeam și ziceam «Doamne, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat-o!». Deci aveam două dialoguri cu Dumnezeu în același timp.

Deci orice durere, probleme sau suferințe pe care le primești nu sunt întâmplătoare. Orice primești este numai de la Dumnezeu. Toate sunt date de la Dumnezeu. Cum să zic eu că nu vreau suferința asta? El știe mai bine ce să-ți dea. Noi vrem numai lucrurile ușoare, lumești, dar suferința ne este de folos pentru viața veșnică. Ca să ne curățăm de rugină”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO George Simion, președinte AUR: „Nu mai țin cu Steaua de când a fost preluată de către Gigi Becali”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a rupt tăcerea: „De ce nu mai apar? Pentru că fac grăire de rău și cad în slavă deșartă, trufie, mândrie”

FCSB a dat lovitura pentru 2.500 de lei! Cum a pus mâna Becali pe noua sa vedetă: „A spus OK în secunda doi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
892366017496288
Mihai Dinu  •  17 Decembrie 2020, 23:46

Oare cum puteți publica toate inepțiile care-i trec prin minte acestui fariseu mafiot, care inseala, fura si minte de îngheață apele?

853246084756615
Marcel Popa  •  17 Decembrie 2020, 14:03

Trebuia sa iti repari dantura Gigi ca de aia te durea ,nu Dumnezeu ti-a dat durerea.Puscarie ai facut ca ai incalcat legea si nu ai respectat-o.Despre biserica vorbesti sa te afli in treaba.Daca crezi in Dumnezeu nu trebuie sa te lauzi toata ziua ca tu esti credincios.

171875491077582
Costel Chelaru  •  17 Decembrie 2020, 13:50

Huooo fariseule

Vezi toate comentariile (12)
Comentează