FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, dezvăluiri din închisoare despre Victor Becali și Cristi Borcea: "Plângea! Lăsați-mă cu Steaua, mor oamenii în pușcării"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 12:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a susținut azi o conferință de presă în care și-ar arătat încă o dată sprijinul pentru deținuți și atacă Administrația Națională a Penitenciarelor. 

Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit recent cu Victor Becali și Cristi Borcea, doi dintre apropiații săi, care se plâng de faptul că nu li se acordă zilele de permisie legale. 

"S-a dus Victor la director și nu-i dă voie să vină acasă. I-a zis că prea s-au învățat cu învoiri. I-a tăiat cererea, dar nu i-a motivat-o.

Cristi Borcea plânge toată ziua, că nu-l lasă să facă botezul copilului. Îmi zice că îi este frică să nu-l distrugă.

Îi este frică să facă plângere. Eu am fost slab, când veneam acasă eram nevoit să renunț la câte o plângere penală.

Eram șantajat. Lăsați-mă cu Steaua acum, mor oamenii în pușcării, asta e grav ce se întâmplă. Eu mă bat cu Vulpe (n.r Marius Vulpe - directorul ANP) acum, nu cu Talpan", a zis Gigi Becali într-o conferință de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  22 Martie 2017, 10:38

Infractorul/puscariasul Gh. Becali plange de mila celor care a furat statul roman . Gasca de hoti, Gigi, Victor, Giovani, Borcea etc. au excrocat pe romani cu sute de milioane de euro. De unde au sjuns nemernicii astea sa aiba vile , castele, terenuri etc. , in tara si in strainatate. Cum se explica ca un obscur vanzator de butelii de aragaz , a ajuns sa aiba vile in strainatate, sau un bisnitar de bilete la cinematograf Patria , sa ajunga sa cheltuiasca mii de euro la cazinouri. Statu roman a fost prea bland cu acesti ticalosi. Cred ca atat gigi cat si giovani ar trebui sa mai stea inca multi ani . Asta ar dori marea majoritate a romanilor care nu sunt impresionati de lacrimile acestor puscariasi.

1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  21 Martie 2017, 19:11

Cand am vazut declaratiile lui becali, am vrut sa scriu, dar mi-au luat-o altii inainte. Si eu am vrut sa zic ca "domnii infractori" nu trebuiau sa faca faptele care i-au bagat acolo. Si acum ce sa facem, sa-i plangem?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  21 Martie 2017, 18:18

Am ochii in lacrimi. Ce oameni răi si la ANP!! Sa nu le faca la bieții ticaloşi penitenciare pe litoral!! Sa se bucure si ei de putina mare si soare. Doar ei trebuie sa fie lipsiti de stress, ca sa fie capabili sa se gindeasca la alte nelegiuiri pe viitor. Legi de ciocolata.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează