FOTBAL  »  Superliga  »  CREDINȚĂ

Numai aici nu mai apăruse » Gigi Becali, pe History Channel! Patronul FCSB, invitat să vorbească despre investiția de două milioane de euro

Gigi Becali, în documentarul de pe History Channel
Gigi Becali, în documentarul de pe History Channel

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 19:29 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 16:28

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, va apărea în documentarul „Enigmele României”, care a debutat la History Channel în această duminică, pe 29 octombrie. Este un serial-documentar despre credință, în care actorul Marcel Iureș este povestitor.

Primele două episoade sunt dedicate „Jafului Secolului” de la Muzeul Brukenthal din Sibiu și minunilor din „satul lui Petrache Lupu”, ciobanul oltean care pretinde că l-a văzut pe Dumnezeu la Maglavit, locul unde Gigi Becali a construit o biserică.

Comuna Maglavit, cu o populație de nici 4.000 de suflete, e localizată în județul Dolj.

Patronul celor de la FCSB apare în episodul dedicat minunilor de la Maglavit, în același episod la care ia parte în calitate de invitat și Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române.

Becali a răbufnit după Petrolul - FCSB » A dat de pământ cu 9 jucători în direct: „Pe el nu o să îl mai vedeți”
Petrolul - FCSB
Becali a răbufnit după Petrolul - FCSB » A dat de pământ cu 9 jucători în direct: „Pe el nu o să îl mai vedeți”

Gigi Becali a investit două milioane de euro în biserica de la Maglavit

„Mi s-a spus să mă duc la Maglavit, acolo unde s-a arătat Dumnezeu pe pământul României”, a afirmat Gigi Becali, acesta dezvăluind ulterior că a investit două milioane de euro în ridicarea lăcașului de cult.  

Numai aici nu mai apăruse » Gigi Becali, pe History Channel! Patronul FCSB, invitat să vorbească despre investiția de două milioane de euro
Mănăstirea Maglavit / Sursă foto: Facebook@ Vasile Leonte

Potrivit Pagina de Media, producția are șase episoade a câte aproximativ 20 de minute. Fiecare episod tratează câte o enigmă de pe meleagurile țării noastre. Serialul este regizat de Marin Dinescu, produs de John M. Florescu și realizat de ChainSaw Film Production pentru postul History Channel.

Dintotdeauna omul l-a căutat pe Dumnezeu. Dumnezeu, cea mai mare enigmă din istoria omenirii. Sunt puţini muritori care pot spune că li s-a arătat Dumnezeu. Aşa că poveştile celor care au astfel de măruturii au fost suficient de puternice pentru a crea adevărate fenomene de masă, discuţii aprinse şi controverse. Acesta este şi cazul lui Petrache Lupu, un cioban sărac oltean, care a împărţit fără să vrea România interbelică în două tabere. Iar Maglavit este locul revelaţiei sale.

Mi-aduc aminte că în copilărie ascultam fascinat crâmpeie de poveşti spuse de bunicul meu care fusese într-un scurt pelerinaj la Maglavit. 

- Actorul Marcel Iureș, povestitorul mini-serialului, conform sursei citate 

VIDEO Părintele Vasile Ioana, despre discursul religios etalat de Becali la TV: „În opinia mea, el este un exemplu”

Citește și alte știri de actualitate: 

Adrian Mititelu a primit o lovitură de 11 milioane de euro » Victor Pițurcă, marele perdant

Declarațiile lui Alex Băluță l-au șocat pe Silviu Tudor Samuilă: „Cum sună asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Catalynn_11
Catalynn_11  •  31 Octombrie 2023, 10:36
Postat de UnBogdan pe 31 Octombrie 2023, 09:48

***

Rămâne cum am stabilit: ca ǎsta, extrem de rar! :-)))

UnBogdan
UnBogdan  •  31 Octombrie 2023, 09:48
Postat de Catalynn_11 pe 30 Octombrie 2023, 18:05

Rar găsești un gigist mai grețos ca ǎsta …

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  30 Octombrie 2023, 19:34

Shadow banning much, gesepe? Am scris două comentarii acum aproape trei ore, dar încă nu au apărut aici. Să fie din cauză că spuneam despre Jijiii că ar trebui să se limiteze la creșterea *** și la antrenat Steaua, din cauză că în ce privește credința el este un habotnic confuz fără pregătire teologică și un biet campion la prozelitism? Sau să fie din cauza citatului din CTP în care îl făcea praf pe bărbosul șef cu cruce la gât? Sau să fie din cauză că am citat din Biblie unde spune că ,,… Cel Preaînalt nu locuiește în locașuri făcute de mâini omenești”, lămurind astfel erezia general acceptată că EL stă între patru pereți și un turn cu cruce? Hai mă, că umpleți paginile cu articole despre amanta nu știu cui fotbalist sau fosta nevastă a nu știu cui, care acum face bani pe onlyfans, dar ce am scris eu ofensează creștinismul din voi? Lol!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează