FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Gigi Becali, mesaj dur după plecarea lui Duckadam de la FCSB: „Nici nu știu când vine la club. Ce să fac cu personalitățile?”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 09:00

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit din nou despre plecarea lui Helmut Duckadam, care și-a dat demisia din funcția de președinte de imagine.

Becali a spus că toți angajații de la FCSB au avut parte de tăieri salariale ca urmare a pandemiei de coronavirus și pentru a nu risca falimentul.

„Trebuie să vă întreb eu pe voi. Eu nu știu despre asta. Ce vreți să fac eu? Nu am ce reacție să am. Pe mine nu mă interesa Duckadam ca legendă. Îmi place de omul Duckadam, îmi place caracaterul lui. Eu nu pot să dictez «Consultați-l pe Duckadam!». Ce să fac? Nu are sens să mai discutăm despre asta. Nu e out, că asta înseamnă că a fost dat afară. El și-a dat demisia.

Eu nu l-am făcut să plece. Ce să vreți să fac dacă eu sunt șeful? Au fost tăieri de bani, au fost peste tot. Am jucat azi fără atacant ca să tăiem bani. Vin vremuri grele și am tăiat bani ca să îmi apăr familia. Facem sacrificii. S-au tăiat banii la toată lumea. Am tăiat și de la cei care vin zi de zi la club. Helmut nici nu știu când vine. 

E posibil să își dea demisia toți. Sau să renunț la echipă. Dacă e cazul, renunț la echipă. Nu îmi risc averea. I-am tăiat cel mai mult lui pentru că el avea cele mai mici atribuțiuni la club. Ce să fac cu personalitățile dacă intru în faliment?!”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

FOTO. Imagini de la CFR Cluj - FCSB

+45 FOTO

VIDEO Helmut Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, prima reacție după înfrângere: „I-am transmis lui Vintilă cum vreau să joace. Că d-asta dau milioane pe jucători!”

EXCLUSIV Prim verdict crunt pentru Dragoș Nedelcu! Riscă să nu mai joace în 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (118)
nojoke
nojoke  •  16 Iunie 2020, 00:01

PT TOTI PAPAGALII CARE CRED CA DACA MUNCESC IN RO..CONTRIBUIE CU CEVA MAI MULT DECAT UN..*** CE -SI FACE O CASA DE 50 DE MII.. BAH ***..AFARA DE TVA LA APA SI ALTE UTILITATI..CONSUMATE DE VOI ACOLO..NU CONTRIBUITI CU NIMIC LA BUGET..PT CA GHICITI CE..TOATE FIRMELE SUNT STRAINE SI ISI PLATESC IMPOZITELE IN TARILE DE ORIGINE..CAZUL M-UE..DECI.. ? HA LA ..? RESTUL TAXELOR SE DUC PE PENSII SPECIALE SI ALTE SMENURI ..VA INCALZESC SAU AJUTA CU CEVA? ATI RAMAS DOAR SMENARI SI SC VI ..RIP .. 50 DE MII DE EURO CHELTUITE DE UN *** INSEAMNA TAXE PLATITE CAT VOI IN 10 ANI ..QNC..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cordell.hull
cordell.hull  •  15 Iunie 2020, 20:09

Apropo am omis sa spun ca ai dat-o in politica...iar pe mine nu mai interesează politizarea discuției

cordell.hull
cordell.hull  •  15 Iunie 2020, 20:00

Domnule Stefan Bananu doresti sa ma documentez pentru dumneata sa ți arat datele in fata cu privire la procentele muncii la negru in constructiii care e unul dintre cele mai mari?... aici e cam cum e cu mierea... toată lumea vinde miere naturală dar cei implicați in domeniu...spun ca mierea e unul dintre cele mai falsificate produse... te întreb și eu unde se vinde aceasta miere falsificata?

Vezi toate comentariile (118)
Comentează
Close