FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali e anti-Gaddafi pentru cîteva zeci de milioane de euro

Gigi Becali (stanga) are de recuperat creanţe în valoare de zeci de milioane de euro din Libia colonelului Gaddafi (dreapta)
Gigi Becali (stanga) are de recuperat creanţe în valoare de zeci de milioane de euro din Libia colonelului Gaddafi (dreapta)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 17:23

Patronul Stelei, Gigi Becali, urmăreşte cu foarte mult interes desfăşurarea evenimentelor din Libia, deoarece speră să îşi recupereze o parte din datoriile pe care statul nord-african le are faţă de el.

Conflictul din Libia, care s-ar putea solda cu plecarea dictatorului Muammar Gaddafi, l-a încurajat pe Becali: "Am creanţe faţă de statul libian în valoare de 90 de milioane de dolari. Dacă pleacă Gaddafi şi Libia devine democraţie, şansele să-mi recuperez banii vor fi mai mari!".

El a explicat de unde provin banii: "Am cumpărat, cu 35 de milioane de dolari, o societate care are creanţe de sute de milioane faţă de Libia şi de Ucraina".

Mai mult de 450 de victime s-au înregistrat în capitala Libiei, Tripoli, acolo unde libienii încearcă să provoace plecarea dictatorului Muammar al-Gaddafi. Surse neoficiale susţin că în Benghazi, al doilea oraş ca mărime din Libia, mercenarii angajaţi de colonelul Gaddafi au omorît peste 2000 de oameni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
serby8669
serby8669  •  23 Februarie 2011, 12:27

Gadhafi( asta cred ca a ramas ultimul mohican din gaasca nebuna a lui Ceausescu:))) adevarul ca a incercat si Gigi sa ciupeasca cate ceva....la cati bani are Libia....

george_br
george_br  •  23 Februarie 2011, 12:13

Alooo! Redactia!! Asta e "noul GSP"?? Proverbul ala cu lupul si cu parul e valabil si pentru voi, asta e clar. Tot Gazeta lui Gigi ramaneti! Ramaneti sanatosi! Spalati-va cu el pe cap!!

sebaa
sebaa  •  23 Februarie 2011, 11:57

Si noi speram sa pleci tu, ca sa ne recastigam demnitatea...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează