FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali e decis: "Dacă nu se face acum, renunţăm la Maxim"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 18:44

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că Maxim a mai fost urmărit un timp şi de italienii de la Chievo, însă aceştia au renunţat atunci cînd au văzut că jucătorul nu este capabil să joace decît 20 de minute.

Mai mult, Becali spune că dacă transferul nu se face în această iarnă, Steaua nu va mai fi interesată de jucător în vară.

"Directorul de la Chievo a venit să îl vadă pe Maxim şi i-a zis lui Giovani că nu îl vrea pe copilu ăsta. Ce să facă cu el, dacă joacă 15-20 de minute. Ei îl au pe Stoian, care joacă 70 de minute. Dacă nu semnează iarna asta, gata, renunţ. Înseamnă că nu îşi doreşte cu adevărat să ajungă la Steaua", a declarat Gigi Becali la Fanatik Show de la DigiSport.

Finanţatorul roş-albaştrilor spune că Steaua concurează cu Standard Liege pentru transferul lui Maxim, iar belgienii au oferit 800.000 de euro în schimbul jucătorului, dar oferta pe care echipa din Ghencea a făcut-o este mult mai mare.

"Dacă Maxim nu mai vine, nu mai pleacă decît Martinovici la Pandurii. Cu Răduţ ne înţelegem pentru procentele de la Chiricheş. Le-am făcut o ofertă mult mai mare decît Standard. Ei le dau 800.000 de euro, eu le dau 500.000, procent, plus patru jucători. Sincer, eu nu cred că se mai face", a mai spus patronul Stelei.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
coreeanu
coreeanu  •  19 Decembrie 2012, 12:40

Gigi, invata sa mai si pierzi cu demnitate. Ai facut o oferta de 500mii plus 4 jucatori pe care ai tot anuntat ca vrei sa-i dai afara oricum pentru un fotbalist cotat la 2 milioane. Salariul oferit a fost putin peste ce a primit la Pandurii cand nu auzise nimeni de el, nu se stie sigur daca va fi titular si nici pe ce post, si in plus s-a mai apucat si Cartonas de scris prostii pe fb. Acum te-ai mai apucat si tu de vorbit tampenii cu "nu joaca decat 20 min". Nu inteleg de unde vehementa asta impotriva impresarului si chiar a jucatorului ca nu vrea sa semneze. Cine e prost sa semneze in conditiile astea?

imodric
imodric  •  18 Decembrie 2012, 10:48

de unde pana unde e obligat sa joace la steaua ? ce dracu tot insista ziaristii astia handicapati dupa el , daca baiatul nu vrea ? nu vrea la cioban , care-i problema ?

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  17 Decembrie 2012, 22:19
Postat de andystar pe 17 Decembrie 2012, 22:13

Daca este adevarat ce se speculeaza cu Maxim pentru ca asta va tot urma,eu unul nu imi doresc astfel de jucatori la Steaua ! CIobanu are dreptate !

La Palat, ciobanul are intotdeauna dreptate,,,)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează