FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali e din nou în atenția presei din străinătate! A venit rîndul sîrbilor să-l analizeze » Portretul pe care i l-au făcut

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 13:47

În ciuda faptului că s-a schimbat mult după gratii, comportamentul lui Gigi Becali încă mai strînește zîmbete în presa din străinătate.

Jurnaliștii sîrbi au analizat Steaua, echipă care ar putea da peste Partizan în turul 3 din Champions League, și bineînțeles nu au ratat șansa să-i facă un portret lui Gigi Becali.

Publicația sîrbă Alo scrie despre transformarea patronului Stelei după ce a fost în închisoare.

"Controversatul patron al Stelei a lăsat drumul «penal» pentru cel «creștinesc». Acum doi ani a fost arestat pentru o fraudă de 900.000 de dolari. A încercat să fugă de justiție cu un avion privat.

După ce a ieșit viața lui s-a schimbat complet. Dă toți banii pe care îi are la biserică. Deși a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, a făcut doar unul și jumătate. După ce a ieșit a declarat că viața lui îi aparține lui Hristos și că fostul Becali nu mai există", notează publicația citată.

De asemenea sîrbii n-au uitat de episoadele rasiste pe care Becali le-a avut ca patron al Stelei, dar nici de cartea pe care a scris-o în închisoare despre Muntele Athos.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
magura
magura  •  18 Iulie 2015, 20:01

Doar prin asta se face "remarcata" fcsb... printr-un patron fost puscarias si actual *** prost! :))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  18 Iulie 2015, 16:34

jiji VPM!

969907806361734
Nedelcu Dan  •  18 Iulie 2015, 16:04

"Portretul pe care i l-au făcut..." Oare cum ar putea face cineva portretul unei ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează