FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali e gata să dea lovitura » Dennis Man se pregătește de transfer: „Va lua banii pe care îi vrea”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 09:05 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 09:26

Dennis Man (22 de ani) este în cea mai bună formă a carierei, iar impresarul Anamaria Prodan este sigură că-l va transfera de la FCSB pe o sumă impresionantă.

După ce a ratat transferul la Norwich, Dennis Man a impresionat în startul sezonului, având 10 goluri produse în primele 7 etape ale Ligii 1. Forma sa a determinat-o pe Anamaria Prodan să anunțe că-l va vinde pe suma cerută de Gigi Becali, 15 milioane de euro.

„Dennis Man este 10 clase peste tot fotbalul românesc. Becali va lua cu siguranță banii pe care îi vrea pentru el. Sunt foarte multe echipe interesate de el. Fiind situația cu COVID-ul, încă nu e niciun club care să dea suma cerută, dar va fi! Cu siguranță va exista!

Dennis va juca la naționala mare când va veni timpul lui. Normal ar fi să fie alături de Mutu la naționala de tineret, la ultimul meci, cel mai important, cu Danemarca, unde se joacă și calificarea”, a declarat Anamaria Prodan pentru sportro.

VIDEO FCSB meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu Hermannstadt

Citește mai multe știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP. Doar ștampila de român îl face pe Dennis Man mai ieftin? E superior la toate capitolele comparativ cu 5 jucători estici, dar e cel mai slab cotat ca sumă de transfer!

ANALIZĂ GSP. Dennis Man, startul deceniului! Vedeta de la FCSB are cifre uluitoare în acest sezon

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (43)
betaalfa
betaalfa  •  22 Octombrie 2020, 16:09

Vezi titlul, te gandesti ca este vreo stire noua pe subiect iar inauntru leopardu' : vorba de *** din partea lui madam Prodan. *** a mai ajuns presa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  22 Octombrie 2020, 15:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  22 Octombrie 2020, 15:32

Doar tampii mai intra pe astfel de articole. Articole in carese pacalesc de fiecare data dar ei tot intra :)))) Cata lume mica :))))) Eu am intrat doar sa scriu mesajul ,,, mi sa parut funny :)))))))))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează