FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI EUROPARLAMENTARE + REFERENDUM

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 + REFERENDUM PE JUSTIȚIE // Gigi Becali exultă după alegerile Europarlamentare: „Sunt foarte bucuros. Am scăpat de «ciuma roșie»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2019 22:41

Gigi Becali n-a fost să voteze pentru Europarlamentare și pentru referendumul pe justiție, dar spune că se bucură că PSD a obținut mai puține voturi ca de obicei.

„Nu am fost să votez pentru că nu am voie. Mă bucur mult de rezultat. Scăpăm de «ciuma roșie». Sunt foarte bucuros”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Lui Gigi Becali i s-au interzis anumite drepturi pentru o perioadă de 5 ani după ce a fost la închisoare în „Dosarul Valiza”.

Gigi Becali a fost condamnat pe 4 iunie 2013 la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită și fals. Patronul FCSB a fost eliberat condiționat pe 3 aprilie 2015.

La exit poll-ul de la ora 19:30, PSD și PNL se aflau la egalitate cu 25,8% din sufragii. Pe locul 3 se află USR Plus, cu 23,9%.

AICI poți citi tot ce s-a întâmplat astăzi la alegeri!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (91)
enigmaticul
enigmaticul  •  27 Mai 2019, 16:54

Care ciumă, prostănacule? Dar tu ce ești, nu tot o ciumă, a fotbalului românesc? De zece ani tot regresăm la acest capitol. Ce crezi că ciuma care va câștiga prezidențialele va fi altfel? Îți spun eu, vor fi mai ”flămânzi”, așa că.......

10209749913134969
Coco Trusca  •  27 Mai 2019, 16:16

Da nea Gigi, am scapat de ciuma rosie si trebuie sa scapapam de ciuma fotbalului romanesc care esti tu!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Mai 2019, 12:22
Postat de m.dobrescu pe 27 Mai 2019, 11:24

N-a scăpat nimeni de ciuma roşie, este vorba de alegeri pentru europarlamentari, adică "distinşii" reprezentanţi ai ţării pe la "comiţiile"europene, acolo unde se stă bine mersi degeaba, indiferent de culoarea politică, pe bani frumoşi. La anul, tot cam pe vremea asta vom discuta despre ciuma roşie sau de altă culoare, că tot ciumă o să fie pentru muritorii de rând.

respect ,o sa vada lumea cine este usr plus,fosti comunisti acolo ,adica pui de securisti,pnl nu mai vorbim ,au facut prapad in tara,n u sustin psd ,insa au facut si lucruri bune,doar dragnea este o ciuma,iar cat despre votantii usr plus,acestia au fost tineri manipulati pe retelele de socializare,care habar nu au cine este in spatele acestor partide,au facut anti campanie,au vb urat de psd si atat,nu aratat planuri,proiecte ,nimic ,hal de tara,asa cum este si in Franta,unde au castigat extremistii ,o sa se duca naiba Europa in maxim 5 ani!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează