FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-0

Gigi Becali face o mărturisire şocantă: "Iubesc homosexualii"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 15:07

Patronul Stelei a oferit declaraţia lunii. A făcut-o într-o intervenţie pe care a avut-o la emisiunea Contraatac, de la GSP TV.

Pentru a demonstra că nu face discriminări şi pentru a înlătura orice suspiciune că e rasist, Becali şi-a schimbat radical discursul faţă de acum cîţiva ani.

"Vă anunţ ceva în premieră. Iubesc homosexualii la fel cum îi iubesc şi pe ceilalţi oameni. Ca oameni îi iubesc, dar continuu să cred că ceea ce fac ei e înjositor. Iubesc la fel şi albul şi negrul, la milimetru, în aceeaşi măsură. Iubesc şi ţiganii, păi, n-aţi văzut că cei mai importanţi ţigani sînt prietenii mei cei mai buni, au fost la mine la palat, mi-au făcut cadouri, cum să fiu eu rasist", a declarat Becali.

"Eu iubesc oamenii indiferent de etnia sau de orientarea lor sexuală, iar dacă mai fac cîteodată anumite declaraţii asta nu înseamnă că sînt rasist, înseamnă că mai glumesc", a adăugat patronul Stelei, care în trecut a refuzat inclusiv un transfer din cauza faptului că presa dezvăluise că fotbalistul pe care Steaua îl avea în vizor, bulgarul Ivanov, era acuzat că ar fi gay.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
xstream
xstream  •  09 Octombrie 2012, 17:58

=)))de parca asta e ceva nou

transilvanialibera
transilvanialibera  •  09 Octombrie 2012, 17:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

oare de ce ii ia apararea valahu maroniu..locuitor al canalelor din buCUResti....apararea lu jiji..intr-un articol despre homosexuali..o fi o simpla coincidentza?+))))))))))))))))))

transilvanialibera
transilvanialibera  •  09 Octombrie 2012, 17:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

valahule du-te bah la jiji sa te iubeasca+))

Vezi toate comentariile (70)
Comentează