FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER ÎNTRE RIVALE?

Gigi Becali face o ofertă-şoc pentru Torje!

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Gigi îl vrea neapărat pe micuţul mijlocaş al lui Dinamo, pentru care pune pe masă 3 milioane de euro.

Patronul Stelei a făcut un anunţ surprinzător aseară: "Mihai Stoica are o listă de 5-6 jucători, care acum nu sînt nume importante, dar pentru care garantează că vor fi mari fotbalişti. În afara lor, o să aduc şi eu la iarnă 3 fotbalişti de la echipe mari, unul dintre ei fiind Găman. Ceilalţi sînt de la Dinamo şi de la CFR. Chiar dacă e vorba de două mari rivale, o să vedeţi că o să le iau pe cine vreau eu".

Sursele Gazetei au dezvăluit că jucătorii de care vorbeşte Becali sînt Lacina Traore şi Gabriel Torje. Dacă despre ivorian Gigi a mai anunţat că şi-l doreşte în Ghencea, şocant e interesul pentru mijlocaşul de 21 de ani al "cîinilor", pentru care ar licita pînă la 3 milioane de euro. "Din ce ştiu eu, Dinamo n-are nici o ofertă pentru Torje mai mare de două milioane. Eu le dau cu un milion în plus, numai să mi-l dea. Iar în cazul în care Borcea nu e de acord, s-ar putea să-l cumpăr pe Gabi de la ANAF. La cîte datorii au dinamoviştii, o să le vîndă ANAF-ul fotbaliştii ca să-şi mai scoată din <pîrleală>", s-a lăudat Gigi apropiaţilor săi.

Pe lista lui Mihai Stoica se află, aşa cum GSP a anunţat ieri exclusiv, I. Neagu (Oţelul), G. Matei (Pandurii), Nicoară (Brăneşti), plus "rezervele" Chiricheş (Pandurii), Silviu Ilie (Oţelul) şi Alexandru Muntean (Gaz Metan)

2,5 milioane de euro e suma pe care Becali ar fi dispus s-o achite în schimbul lui Traore

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (88)
eldiablo9
eldiablo9  •  27 Noiembrie 2010, 00:02

Nu cred eu ca Torje o sa mearga la Steaua indiferent ce salariu o sa aiba sau ce conditi ii pune Becali acuma depinde ce gandeste el daca vrea tot in romania sau in strainatate eu as alege varianta a doua

buzdugan21
buzdugan21  •  26 Noiembrie 2010, 20:02
Postat de buzdugan21 pe 25 Noiembrie 2010, 02:31

ciobanasule,asta o vezi tu oferta soc?,TORJE nu are parul cret,deci nu prea cred ca vrea sa faca pe mioaia pe la voi prin club.DINAMO va incerca sa-l vanda in strainatate.Asta ar vrea si jucatorul,sa scape din ciorofleaca asta scarboasa de campionat. jiji draga,nu te cred nici stelisti tai ca esti capabil sa dai 2 mil.,3 mil.,etc.!

PE MOS CRACIUN NU-L VREI,MA jiji draga?,ca e tot in alb rosu.

alexesv
alexesv  •  26 Noiembrie 2010, 16:32

nu e prosteala, jiji si-l doreste, dar e imposibil, oricum tam-tam`ul asta e facut sa ii creasca cota lu torje, ce sunteti nebuni? schimb torje - stancu ? ce dinamo nu are atatia atacanti... ? FZD!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează