FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali face Steaua de vis: "Doar CFR-ul ne mai poate face faţă"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 23:18

Gigi Becali nu se mai sperie de nimeni în lupta pentru titlu după ce a reuşit cîteva transferuri în numai o săptămînă. Şeful roş-albaştrilor spune că singurul adversar care merită luat în seamă e CFR Cluj.

Patronul Stelei a comentat la Fanatik Show, pe DigiSport, meciul Oţelului cu Concordia Chiajna (0-0), spunînd că formaţia de la malul Dunării nu mai poate fi luată în considerare în lupta pentru titlu. Finanţatorul a vorbit şi despre transferul lui Andrei Prepeliţă, dar şi despre viitoarele transferuri ale echipei sale.

"Oţelul nu mai e o contracandidată. Cu excepţia CFR-ului nu mă tem de nici o echipă din campionat. CFR joacă cel mai bine, a făcut transferuri şi combină foarte bine. Oţelul a fost campioană cu foarte mult noroc. Dar nu are nici un jucător care să iasă în evidenţă, la ei spiritul de echipă e important. Echipa asta muncitoare avea nevoie de doi-trei jucători care să dea un plus de valoare", a spus Becali la Fanatik Show.

Finanţatorul Stelei a dezvăluit că îi va aduce la Steaua şi pe Junior Moraes, dar şi pe croatul Damir Sovsici, de la NK Zagreb.

"Nu-i dau nici un ban lui Mititelu pentru Prepeliţă, dar i-am spus că jucătorul e împrumut la Steaua. Dacă vine o ofertă pentru el, atunci banii vor ajunge la Mititelu. A trebuit să accepte pentru că altfel jucătorul ajungea gratis la altă echipă. Îl aduc şi pe Junior Moraes imediat ce se rezolvă transferul său la bulgari. Nu e nici o înţelegere, dar o să le fac o ofertă pe care să n-o poată refuza. O să vină şi croatul pentru că vreau să fac Steaua de vis.

E ambiţia mea să fac o echipă cum nu mai e alta. Oricum nu mă mai implic în politică chiar atît de mult şi vreau să fac ceva pentru sutele de mii de suporteri stelişti. Vreau să le arăt şi huliganilor din galerie ce pot eu să fac la Steaua", a mai spus Becali la Fanatik Show, pe DigiSport.

De asemenea, Becali a anunţat transferul lui Florin Costea: "Mîine am ultima discuţie cu el. Vrea 40% dintr-un viitor transfer, dar nu vrea nici bani la semnătură, nici din transferul de la Craiova. Eu unul nu vreau nici un ban dacă pleacă de la Steaua, restul îi dau tot lui Mititelu"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 August 2011, 11:18
Postat de imperator pe 02 August 2011, 23:23

Stiri cu Steaua ? Foarte bine , restul nu ne intereseaza !!! :)

Stiri cu Steaua despre CFR!:)))

badbandyt
badbandyt  •  03 August 2011, 00:38

va in teleg frustrarea.. can steaua cumpara jucatori ca fl. costea, moraes , sovsici .. poate.. trebuie sa recunosc.. ca nu cred pana nu vad .. si dinamo il ia pe dorel stoica..

cri5ti
cri5ti  •  03 August 2011, 00:37

dak vin moraes ,,,fl costea si croatul...fara scandaluri si cu liniste la echipa ...steaua se inscrie serios la campionat

Vezi toate comentariile (13)
Comentează