FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Un nou preț pentru Compagno. Cât cere acum Gigi Becali pentru atacantul de la FCSB

Andrea Compagno // FOTO: Imago
Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 06:49 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 15:16

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că atacantul Andrea Compagno (27 de ani) are un nou preț: 300.000 de euro.

Italianul cumpărat de FCSB de la FCU Craiova cu 1,5 milioane de euro a fost trecut pe lista de transferuri, iar Gigi Becali a tot scăzut suma pe care o cere în schimbul lui. A pornit de la 2,5 milioane de euro, a ajuns apoi la 1,5 milioane de euro, a scăzut la 1 milion, ulterior la 400.000, iar mai nou vrea 300.000.

Singura mașină pe care Gigi Becali anunță că o mai conduce: „Nu mă ating de alta. E diferență mare. Când o conduci, zici că desenezi”
MAȘINĂ
Singura mașină pe care Gigi Becali anunță că o mai conduce: „Nu mă ating de alta. E diferență mare. Când o conduci, zici că desenezi”

Gigi Becali vrea 300.000 de euro pe Andrea Compagno

Compagno a pierdut echipa de start, însă a intrat în minutul 75 cu UTA, scor 4-0, prima partidă a anului pentru roș-albaștri. „Cu Compagno ce să fac? E jucător la FCSB. Îl dau și cu 300.000 de euro acum. Alt atacant nu mai iau, pentru că nu are unde să joace”, a declarat Gigi Becali, într-o discuție cu reporterii în fața casei lui din Aleea Alexandru.

Patronul de la FCSB a anunțat deja cum va arăta linia ofensivă începând de la meciul următor, cu Universitatea Craiova (28 ianuarie, ora 20:00). 

„Vrem să facem o echipă puternică. Dacă vom domina și Craiova clar, înseamnă că avem valoare. Va intra și Coman. Dacă era și Coman cu UTA...

Cu UTA mi-a plăcut foarte mult de Baba. Și e o problemă. Trebuie să joace doi dintre Baba Alhassan, Șut și Lixandru. Și mi-a plăcut și de Phelipe. Credeam că va avea trac. Dar nu a avut nicio emoție. Ca să știe toată lumea, Băluță, Phelipe și Coman sunt cei din față. Nu îi schimbă nimeni! 

Nu mai transfer niciun atacant. Nana va juca, pentru că e rachetă. Vom vedea ce facem, poate facem o șmecherie. La ora asta nu știu. Poate joacă Nana în stânga”, a mai declarat Becali.

4 goluria marcat Compagno în acest sezon în Superliga, în 18 meciuri

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu – Antwi, Dawa, Ngezana, Pantea – Olaru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Al. Băluță, Fl. Coman

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Gigi Becali: „Ăia trei din față, ca să știe toată lumea, sunt Phelipe, Coman, Băluță”

Citește și:

De ce nu ar fi acceptat Andrei Vlad să semneze cu Rapid: „Devine liber și este interesant”
FCSB
De ce nu ar fi acceptat Andrei Vlad să semneze cu Rapid: „Devine liber și este interesant”
Cum a „aterizat” Zeljko Kopic în loja lui Mihai Stoica la FCSB - UTA: „Acolo sunt invitațiile mele”
FCSB - UTA 4-0
Cum a „aterizat” Zeljko Kopic în loja lui Mihai Stoica la FCSB - UTA: „Acolo sunt invitațiile mele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
_Adrian_1
_Adrian_1  •  25 Ianuarie 2024, 16:37
Postat de Van_Basten pe 25 Ianuarie 2024, 13:59

Cazanul cu smoala e rezervat.

Nu paria pe asta, ciobanul a simtit pericolul (are barem atata viclenie nativa). Ridica o biserica, i-a ajutat pe destui care chiar erau ajunsi la ananghie etc. In schimb pe aia care il ajuta sa faca diverse marsavii, dar nu fac la randul lor nimic cu care sa-si mai spele din pacate, clar ii asteapta centrala termica din subteran, aia care rimeaza cu Motan :))

Van_Basten
Van_Basten  •  25 Ianuarie 2024, 14:19

Sa nu va mire daca il vedeti pe italian plimbandu-se in weekend prin Piata Obor cu o pancarta pe care scrie cu litere de o schioapa: "Reducere de sezon. Doar 1 milion de lei." Si Lutzu in spatele lui.

Van_Basten
Van_Basten  •  25 Ianuarie 2024, 13:59
Postat de strangerOne pe 25 Ianuarie 2024, 11:35

Mizerabila forma de a umili un om ! Gigi, te asteapta iadul în cea mai drastica închipuire pe care si-o poate imagina un om! Ma mir ca acest Compagno - care altfel pare a fi un om demn- se lasa calcat în picioare în halul asta !

Cazanul cu smoala e rezervat.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează