FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali: „Dacă vom câștiga meciul cu CFR, suntem campioni!”

Gigi Becali (63 de ani) crede că FCSB va fi campioana morală a Ligii 1, dacă va câștiga meciul direct cu CFR Cluj din ultima rundă.
Gigi Becali (63 de ani) crede că FCSB va fi campioana morală a Ligii 1, dacă va câștiga meciul direct cu CFR Cluj din ultima rundă.

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 22:35 / Actualizat marti, 17 mai 2022 23:16

Gigi Becali (63 de ani) crede că FCSB va fi campioana morală a Ligii 1, dacă va câștiga meciul direct cu CFR Cluj din ultima rundă.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 21:30, pe stadionul din Buzău. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro. 

CFR Cluj și-a adjudecat al 5-lea titlu consecutiv din Liga 1 cu o etapă înaintea finalului de play-off. Mult așteptatul meci cu FCSB nu va avea miză în clasament, dar Gigi Becali îl consideră unul al orgoliilor. 

FCSB, executată silit » Prima reacție a lui Gigi Becali
FCSB
FCSB, executată silit » Prima reacție a lui Gigi Becali

Gigi Becali: „Dacă vom câștiga meciul cu CFR, suntem campioni!”

„Aștept de la ultimul meci cu CFR să fim campioni. Dacă vom câștiga, suntem campioni. Dacă pierdem, atunci ridic mâna și recunosc. Nu mă interesează ce zic ei! Dacă facem egal sau ne bat, înseamnă că sunt mai buni. 

Nu e clar că au luat titlul, e clară doar hoția în acest moment! Mai și ziceau să le facem tunel înaintea meciului... Dacă nu luam gol din ofsaid și ei nu dădeau gol din ofsaid, atunci meciul se juca cu trofeul pe masă”, a spus Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

CFR Cluj nu era campioană cu VAR

Titlul în Liga 1 a fost decis cu 90 de minute înainte de final, la capătul a două meciuri viciate de erorile arbitrilor. FCSB a fost egalată din ofsaid, CFR a câștigat la limită, cu un gol marcat neregulamentar. În lipsa VAR-ului, deciziile asistenților, greșite, au fost validate de „central”.

GSP.ro a analizat toate erorile de arbitraj comise în meciurile celor două rivale, iar pe cele evidente, care ar fi fost clar îndreptate cu VAR, le-a scos din calculul rezultatelor finale. Concluzia este una care îi dă dreptate lui Gigi Becali să protesteze: FCSB ar fi fost campioană.

VIDEO Dumitru Dragomir: „CSU Craiova cu FCSB se vor bate mereu pentru locurile 2-3”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Se conturează lotul la FCSB » 3 nume care sigur pleacă + 4 veniri certe

Cum a văzut Iftime lupta la titlu: „CFR, o echipă pârțâită. Pentru FCSB altul e cuvântul, să nu fiu complet tembel!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
doar...titi
doar...titi  •  19 Mai 2022, 01:53
Postat de risc_mix pe 18 Mai 2022, 12:51

Bine ma. Daca asta va satisface, voi sunteti ,,campionii morali'', voi meritati titlul dar *** . E trist insa ca exista indivizi care au aceeasi gandire primitiva ca gigi becali. Voi dati vina pe toata lumea fara sa vedeti adevaratul vinovat. Baaa, singurul dusman al fcsb si vinovat pt tote esecurile este GHEORGHE BECALI. In rest...vorbe goale, baliverne.

mai mult " gsp a analiza TOATE ERORILE de arbitraj comise in meciurile celoe doua"-concluzia ii da DREPTATE ciobanului!!!

doar...titi
doar...titi  •  19 Mai 2022, 01:46
Postat de risc_mix pe 18 Mai 2022, 10:19

Sa dea Dumnezeu ca 10 ani de acum inainte sa fiti tot ,,campioni morali''. Ceea ce inseamna fa-li-ment. Pai nu ti-e rusine ba prostanacule sa ai pretentii de campion cand tu in 40 de etape n-ai fost nici macar o etapa pe locul intai? Si acum te legi de o faza la limita care probabil si cu VAR era greu de elucidat. Astea sunt argumente false, specifice oamenilor mici, fara caracter, pentru a justifica lipsa de valoare .

prazare nici mie nu-mI place ciobanu... dar uita-te cum au castigat TOATE CAMPIONATELE, nu numai ultimul!!!

doar...titi
doar...titi  •  19 Mai 2022, 01:40
Postat de Gelu Cristean pe 18 Mai 2022, 18:58

ce pretentii sa ai la un samsar poreclit om de afaceri? are scoala si tupeul borfasului, mult aplomb si zgomot, dar ce sa faci cand omeniile, cumetriile, cand Botosaniul nu a mai fost acolo sa dea o mana de ajutor, nu-ti ies jocurile, de bricheta nu mai zic, servite cu arbitrii la comanda. Sa mai spunem de cei trei crai de la rasarit gesepisti, care si acum isi plang in pumni si nu mai stiu ce sa inventeze sa arate ca echipa din curtea betonierei ARCOM Bercen Centura e campioana morala?

lasa bah ca "au fost acolo" sfesnic si cu grigoriu!!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează