FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali crede că „a citit-o” pe CFR Cluj: „Dacă faci așa, o încurci! Cum a făcut și Dinamo”

Articol de , , - Publicat luni, 09 octombrie 2023 12:19 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 13:01

După pasul greșit făcut de FCSB cu Dinamo, 1-1, Gigi Becali crede că a găsit modalitatea prin care echipele din Superligă pot anihila trupa lui Andrea Mandorlini.

Patronul FCSB este de părere că CFR Cluj e singura care se poate bate cu FCSB pentru titlul de campioană, dar spune că a remarcat o problemă în jocul clujenilor și explică cum pot fi aceștia învinși.

Iată motivele » De ce urmează o ședință de urgență la FCSB
FCSB
Iată motivele » De ce urmează o ședință de urgență la FCSB

VIDEO Gigi Becali a identificat problema de la CFR Cluj

Am văzut-o pe CFR... Îi dau un sfat. E foarte puternică, din punct de vedere fizic. Dacă te duci peste ea, te bate. Dacă joci cu posesie, țaca-țaca, o încurci. Cum a făcut și Dinamo. Dacă Sepsi făcea la fel, o încurca.

E diferență de valoare între noi și celelalte echipe, Craiova, Rapid și Farul. Diferența asta de 7 puncte nu poate s-o recupereze. Poate CFR Cluj reușește, că sunt 3 puncte. Restul nu pot. E prea mare diferența. Noi ne batem cu CFR Cluj. CFR Cluj, dacă are mingea, e periculoasă. Dacă știi cum să joci, o bați. Trebuie să pasezi, să ai mingea”, a spus Gigi Becali.

Lixandru, nu se știu unde, dar va fi titular. Ori fundaș, ori apărător. Șut e numărul 1 din echipă. Este cel mai important jucător al echipei. El este pionul principal. E peste Coman. Poți juca fără Coman și Olaru. Dar fără el nu poți.

Am rezolvat apărarea, avem cel mai bun mijloc și cel mai bun atac. Bine, mai trebuie un atacant. Iau un atacant 100% în iarnă. Nu se poate să ai atâtea ocazii și să bați cu 1-0.

- Gigi Becali

Citește și: 

Jucătorul pe care Mihai Stoica îl vede indispensabil pentru FCSB: „Cu tot respectul pentru ceilalți” » De ce nu a jucat în ultima etapă

„Știți bancul cu mârțoaga?” » A râs de titularul de la FCSB: „De asta l-a ținut Becali pe teren”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  09 Octombrie 2023, 22:43

Cand te retragi din fotbal?

romeverest
romeverest  •  09 Octombrie 2023, 19:02

Asta nu a citit o carte in viata lui, asa ca nu are cum sa o “citeasca” pe Cfr !!! ????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close