FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali le exclude pe Farul și pe Rapid: „Ne luptăm cu CFR la titlu. Face ce face și câștigă, are și prieteni puternici”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 11:49 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 13:14

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre lupta la titlu din SuperLiga 1 în acest sezon. El e sigur că echipa sa va da duelul final cu CFR Cluj.

Becali le exclude pe primele două echipe din clasament în acest moment, Farul și Rapid, despre care susține totuși că „sunt foarte puternice”. El a lăudat-o și pe Universitatea Craiova, dar nici pe olteni nu îi consideră pretendenți la titlu.

FCSB, înapoi pe Ghencea? Lui Gigi Becali i s-a promis ajutor politic: „Marcel Ciolacu mi-a zis că va rezolva problema Stelei”
FCSB
FCSB, înapoi pe Ghencea? Lui Gigi Becali i s-a promis ajutor politic: „Marcel Ciolacu mi-a zis că va rezolva problema Stelei”

Gigi Becali, patron FCSB: „Noi ne batem la titlu cu CFR”

„Acum că sunt pe loc de play-off, nu îmi mai e frică. Vreau să termin anul pe locurile 2-3, pe Rapid și CFR le putem detrona, pe Farul nu. Acum facem calcule de titlu. Farul nu cred că are forță, nu știu, nu mă pricep. 

CFR e cea mai puternică echipă. Face ce face și câștigă. Are și prieteni puternici. Ce, arbitrul nu contează? Când ai prieteni, nu mai contează nici VAR-ul. Dacă el nu vrea să se uite la VAR. Uită-te, bă, la VAR!

De Rapid nu vreau să vorbesc, nici de Farul. Noi ne vom bate la titlu cu CFR, spre final. În rest, nu vorbesc. Farul e extraordinară, Rapid e foarte bună, Craiova la fel, dar noi ne batem cu CFR. Cel puțin, eu așa îmi doresc”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Clasamentul din SuperLiga

Citește și alte știri despre FCSB:

Discurs incisiv după seara de Conference League: „Dai milioane ca să ce? Să iei un campionat? Cupele europene contează”

Gigi Becali anunță FINALUL după Anderlecht - FCSB: „Gata, în iarnă desființăm! Nu sunt prostul proștilor!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  28 Octombrie 2022, 21:50

pe farul ii exclude ca deh,spera ca-l ajuta nasu' iar pe rapid ii lucreaza cu sucursala zcsb adica cca,le mai scoate mingea din poarta ori centralul ori aia de la var in cateva meciuri si-i rezolva si pe rapizi,d-aia e sigur ca se lupta doar cu cfr ca aia sunt mai tabaciti in manevrele piperene si-si da seama ca nu-i merge cu cfr cluj.

Florin100
Florin100  •  28 Octombrie 2022, 19:59

Când ai prieteni, nu mai contează nici legea sau Deciziile Curtii Supreme. Gigel, cand te vezi cu Ciolacu, sa-i zici, uita ba de legi sau de Deciziile Curtii Supreme a Romaniei si da-mi ce au zis aia ca nu am dreptul si voi fi om cu tine, cum am fost anterior si cu Babiuc.

Rapid1923
Rapid1923  •  28 Octombrie 2022, 18:30

HAGI TUDOSE SCUMP ,SCUMP VREMURI GRELE.Desfiinteaza Clinceniul grupele de copii si juniori si castiga campionatul...C F R. Gigi latra la stele si ziaristi il ridica in slavi contra cost.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează