FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul regretat de Gigi Becali: „El era dirijorul echipei” + Când crede că Omrani va atinge forma maximă

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 12:55 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 17:45

Gigi Becali, patronul de la FCSB, regretă plecarea lui Florin Tănase, jucătorul vândut în această vară la Al Jazira.

Latifundiarul a făcut o analiză a jocului echipei și susține că fostul căpitan „era dirijorul de la mijlocul terenului”. Odată cu plecarea lui Tănase, Becali susține că echipa FCSB nu mai poate ține de minge așa cum o făcea în trecut.

De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB » Gigi Becali, dezvăluiri în premieră după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e”
CSU CRAIOVA
De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB » Gigi Becali, dezvăluiri în premieră după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e”

Gigi Becali îl regretă pe Florin Tănase

„E posibil că Tănase era principalul jucător de la FCSB. El era dirijorul și noi aveam posesia. Acum nu avem un dirijor să avem posesie”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Apoi, Gigi Becali a început să analizeze prestațiile mai multor jucători.

Gigi Becali, despre...

...Olaru: „Pe Olaru nu îl mai recunosc. Trebuie fim inteligenți. Ați văzut cum zice Edi Iordănescu (râde). Trebuie inteligență în joc. Olaru are dăruire, suferă pentru echipă, dar are problemele lui”.

...Haruț: „Ai văzut de ce nu-l critic pe Dawa. L-ați văzut pe Haruț. Bagă, bă, piciorul acolo. Nu că te duci în fața lui, te elimini. Fii bărbat și bagă piciorul. Tamm era singurul fundaș central, noi am avut doar unul. Mai venea Crețu să strângă. Haruț în loc să stea acolo, se ducea în față”.

...Vali Crețu: „El își face datoria, de multe ori salvează fundașii centrali. Ăsta e jocul lui Crețu. Mie îmi place ce face. Că nu poate să centreze, asta e altceva. Dacă mai dădea și centrări, făcea bani mulți. Dar dacă nu ai centrările...”.

...Compagno: „Sunt super mulțumit de Compagno. Se zbate, vine în spate. Pune-l pe Ianis Stoica să vezi dacă vine în spate. Trebuie să tragi de tine”.

...Pantea: „Când a intrat Pantea, nu s-a mai trecut pe acolo. Când era Șerban, făcea Jakolis ce voia”

Becali: „Omrani va fi «bombă» mare în play-off”

Gigi Becali a vorbit și despre Omrani, fotbalistul adus luna trecută liber de contract. El a fost titular cu FC Argeș și a ratat o mare ocazie în prima repriză, fiind ulterioe schimbat la pauză.

„Omrani a avut o ocazie mare acolo, trebuia să marcheze. L-ați văzut pe Compagno, a scăpat acolo, pac, gol. Dar de Omrani nu are rost să vorbim. El e fotbalist. Trebuie să așteptăm. El va fi «bombă» mare în play-off. Are cu cine să joace acum”, a mai declarat Becali, conform sursei menționate.

SUPERLIGA / Andrea Compagno egalează în FCSB - FC Argeș, 1-1

Citește și alte știri despre FCSB:

Becali, acces de furie în direct la TV: „Ești Steaua bă, cum să te sperie Argeș? Tu ai salariu de 20 de mii de euro, ăla are 5 mii” + Care e obiectivul imediat

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace precum Manchester City: „Ați văzut la ei: țaca-paca, pasează, se demarcă. Du-te, bă, la ăia să înveți de la ei!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  04 Octombrie 2022, 09:39

Nu sunt fcsb-ist(din cauza manoperelor frauduloase din campionat)!Dar mi se pare foarte clar ca Florinel e cel care trebuie sa dirijeze din teren!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează