FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-1

VIDEO După Mbappe și Lampard, Gigi Becali l-a „găsit” și pe Messi la FCSB: „E prea bun!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de , - Publicat marti, 18 aprilie 2023 13:43 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 16:10

Gigi Becali (64 de ani), este încântat de evoluțiile lui Florinel Coman (25), pe care l-a comparat cu Lionel Messi după ce șeptarul roș-albastru a adus victoria cu Farul. 

Duminică seara, FCSB a învins liderul Farul, 2-1, cu golul 2 înscris de Florinel Coman după o acțiune personală impresionantă. Gigi Becali este încântat de Florinel, pe care l-a comparat astăzi cu Lionel Messi din perioada Barcelona. 

Bătaie în Ghencea înainte de Steaua - Dinamo » Jandarmii i-au despărțit pe suporteri: „Conduși la secțiile de poliție”
STEAUA - DINAMO
Bătaie în Ghencea înainte de Steaua - Dinamo » Jandarmii i-au despărțit pe suporteri: „Conduși la secțiile de poliție”

Gigi Becali, despre Florinel Coman: „Așa era Messi la Barcelona”

„Nu doar că Tavi a funcționat în dreapta, dar Coman este cum era Messi la Barcelona. Dacă e Coman pe teren, se rezolvă meciul. E prea bun, niciodată n-a fost atât de bun. M-a bucurat când a zis că poate mai mult.

Nu vorbim acum de cote, stai să câștigăm campionatul, să mergem în Liga Campionilor. Acolo e altă piață, mai mare”, a afirmat Becali.

Nu este prima dată când Gigi Becali recurge la astfel de comparații. În trecut, Coman era „Mbappe” pentru latifundiar. Pe Ovidiu Popescu l-a comparat cu Frank Lampard, iar pe David Miculescu cu Robert Lewandowski. 

Gigi Becali, despre...

... arbitrajul lui Istvan Kovacs: „Kovacs e mare arbitru, dar cum a arbitrat el aseară... Nu ai ce să-i reproșezi concret, dar s-a văzut că a fost cam numai împotriva noastră. Ca dovadă, n-a dat acel penalty, l-a dat VAR-ul”.

... derby-ul cu Rapid: „Cu Rapid vom juca tot așa, acum suntem pe val și nu cred că ne poate sta în cale. E greu, nu ai cum să-i stai în cale FCSB-ului la ora asta”.

4 goluria înscris Florinel Coman în ultimele 6 etape de campionat

Tot despre FCSB:

5 aspecte subliniate de Mihai Stoica după FCSB - Farul: „Echipa legendelor Hagi și Popescu este din ce în ce mai bună. Dar...”

Gigi Becali a „sfințit” sloganul Champions League: „Lăsați-ne să ne pregătiiiim”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
Moshu
Moshu  •  18 Aprilie 2023, 21:21

La faza golului,cel care trebuie laudat este Radunovici,"messi"era sa se incurce-n minge !

fibra
fibra  •  18 Aprilie 2023, 20:02

Sunt cazuri cand in timpul slujbei botezului unii bebelusi sa fie scapati in cap de catre preot sau nas.Consecintele se vad mai tarziu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează