FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și FCSB, reclamate de FRF și CCA! 4 dosare la Comisia de Disciplină după izbucnirile omului de afaceri

Gigi Becali și FCSB, reclamate de FRF și CCA!
Gigi Becali și FCSB, reclamate de FRF și CCA!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 13:58 / Actualizat joi, 06 mai 2021 14:38

Gigi Becali și clubul său, FCSB, ar putea avea probleme din cauza declarațiilor făcute de acesta la adresa FRF și a arbitrilor din Liga 1.

Astfel, pe rolul ședinței din 5 mai a Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal sunt dosare pe numele lui Gigi Becali și al clubului roș-albastru. FRF și CCA s-au sesizat și au depus plângeri împotriva omului de afaceri după reacțiile nervoase ale acestuia.

O decizie în cele patru dosare, două în care FRF este reclamant și două în care CCA este reclamant, ar putea fi luate pe 12 mai, atunci când are loc termenul 

Gigi Becali, declarații controversate și atacuri

În ultima perioadă, patronul FCSB a lansat o serie de declarații extrem de dure la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, dar și la adresa arbitrilor.

Dacă lui Tănase îi rup picioarele prin careu, să nu dea penalty ca să ia CFR Cluj titlul! Acesta este adevărul! Nu cred că de vină sunt arbitrii! Dracii i-au întunecat mintea lui Istvan Kovacs. La fel, dracii i-au întunecat mintea lui Iulian Călin. Doar dracii pot fac așa ceva. Eu nu am văzut așa ceva de când mama m-a făcut. Dracii din mintea arbitrilor le-au recuperat punctele. Dacă Istvan Kovacs e om, nu putea face așa ceva! Dracii i-au înnebunit capul și mintea! Doar un drac poate gândi așa ceva, doar ei gândesc lucrurile invers. Arbitrii mai greșeau, dar eu acum lupt și cu dracii. Trebuie să bag rugăciune multă pentru ca dracii să nu le întunece mintea arbitirlor. Noi, FCSB, luptăm cu echipa adversă și cu dracii.

Nu e lipsă de valoare la Călin!. L-a pus dracu'! Păi cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol, dar el a scos mingea din plasă. Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu'! Tu crezi că Istvan Kovacs a făcut acolo (n.r. - la Hermannstadt - FCSB 1-0) pentru că așa a vrut el?

Dar aţi văzut în Europa atâta duritate ca la noi? Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii şi asta e.

O să fie toată lumea pentru CFR. Corupție nu mai există. Există ordine. Niciun arbitru nu mai ia șpagă. Nu mai există corupție în fotbal, nu mai e mită. Sunt stăpânii sus, care le dau direcție. Kovacs ne-a furat cu CFR, după aia a vrut să ne mai pârlească o dată cu Viitorul.

Vor să arate că «Noi suntem stăpânii și facem ce vrem!» Nu avem ce să facem! Ei stăpânesc. Să facă Domnul dreptate! Ce a făcut Kovacs la meciurile cu CFR și cu Viitorul nu cred că el a vrut. Dracii l-au pus! Un om nu poate face așa ceva. Poate acum îl luminează Dumnezeu și poate arbitrează bine.

Burleanu face ce vrea la FRF! Văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii. Dacă se va continua la fel de acum încolo, probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională!

Când unii organizează și nu îți dau niciun ban ție, iau ei banii și îți spun «Vino, mă, să joci aici!». Nici măcar bun simț... Puteau să întrebe «Bă, jucăm la Ploiești. Vă convine?». Ei au zis «Uite, noi, ca niște stăpâni, am stabilit să jucați aici. Veniți voi ca niște sclavi». Așa că am zis și eu să fac 5 schimbări la pauză.

Dacă tot suntem sclavi, ne distrăm și noi cu ce putem să facem, dacă tot avem stăpâni. Băi stăpânilor, e adevărat că suntem niște sclavi, că așa e în România. Îi pui pe funcție și după sunt stăpâni! Atunci, eu ce să fac? Eu, sclavul.

Acum, cei din Federație au luat banii de la televiziuni și din publicitate, vreo 3-400.000 de euro, și dau geci, tricouri, mingi și prime celor de la județ și din Liga a 4-a și le spun «Voi votați ce vrem noi, ca să putem să-i punem pe sclavi...». Păi, tu câștigi bani pe munca mea, că eu sunt sclav, și banii ăia îi folosești ca să mă stăpânești mai bine? Sau ce?

VIDEO Dezvăluiri incredibile de la FCSB: „Meme Stoica a vrut să mă bată”

Citește mai multe știri despre FCSB:   

Prima plecare de la FCSB » Jucătorul a părăsit România!

A rămas doar 27% din FCSB! Echipa lui Toni Petrea a ajuns într-o situație extremă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
parpalache
parpalache  •  06 Mai 2021, 19:38

Unde au depus memorii FRF si CCA?La care comisie?La aia din buzunarul stang sau la aia din buzunarul drept al lui Becali?

fairplayromania
fairplayromania  •  06 Mai 2021, 16:52

Oare se cumulează sentinţele ? Carnet de şofer nu mai are.... asta e începutul.... iarăsi se umplu librăriile de capodopere .

florar
florar  •  06 Mai 2021, 16:30
Postat de petrucj pe 06 Mai 2021, 15:56

Pai *** becali nu transfera de la botosani cate un jucator inaintea fiecarui meci? Apoi se intorcea la botosani sub forma de imprumut? Ia povesteste-ne despre golofca. Sau poate ne povestesti despre saracul Bunica de la Buzau, cum si-a incheiat el cariera pentru ca a dat un gol din greseala in minutul 92 exact contra lui gee gee. Cat despre dat banii la altii cred ca tocmai maestrul gee gee a fost dovedit cu aceasta fapta.

Mai bine tăceai!!!! CFR a transferat pe Golofca fix in ziua meciului cu Sepsy!!! Apoi uiți că CFR a cumpărat jucători de la Botoșani???? Chiar și pe Golofca...???

Vezi toate comentariile (19)
Comentează